joro__ 0 #1 Публикувано 20 Април, 2010 Свалих таблото и съм я проверил. Да не е някъде проблема в резервоара ....някой ако е имал същия проблем да сподели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sa6o46 21 #2 Отговорено 20 Април, 2010 и моята не свети, D15Z6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro__ 0 #3 Отговорено 20 Април, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shotgun LUDA 38 #4 Отговорено 20 Април, 2010 Най-вероятно е елемента, който е в резервоара и поне при мен е захванат на рамото за нивото на бензина. Представлява едно малко цилиндърче с един кабел.Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro__ 0 #5 Отговорено 20 Април, 2010 Най-вероятно е елемента, който е в резервоара и поне при мен е захванат на рамото за нивото на бензина. Представлява едно малко цилиндърче с един кабел.Успех!Благодаря ти. Ще го погледна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_t 83 #6 Отговорено 20 Април, 2010 Погледни тази тема: -=> click <=- Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове