_alex_ 0 #1 Публикувано 19 Април, 2010 Колеги искам да попитам дали мога на моята D15Z1 да и сложа по голям смукател и ако може да ми кажете какъв трябва да сложа мерси предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 19 Април, 2010 какъвто си харесаш, стига да е от едновалова Д-серия. Препоръчвам ти Д16З6 или Д16А6 (като при а6 ще ти трябва външен МАР). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_alex_ 0 #3 Отговорено 19 Април, 2010 няма ли да и дойде много въздуха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 19 Април, 2010 Ани за да не и идва много въздуха си остави този. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_alex_ 0 #5 Отговорено 19 Април, 2010 имам в предвит дали компа ще може да се нагласи или ще стане много богата сместа на въздух и дали ще се поотпуши Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shotgun LUDA 38 #6 Отговорено 19 Април, 2010 имам в предвит дали компа ще може да се нагласи или ще стане много богата сместа на въздух и дали ще се поотпушиКолега, кое точно ти е запушено? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_alex_ 0 #7 Отговорено 19 Април, 2010 дали ще потрагне повече - ПООТПУШИ да изясня за някой хакери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #8 Отговорено 19 Април, 2010 Като изключим компа на з1-то, причина за бедната смес може да е и ламбда сонда. И номерата дето ти ги е правила може да са дължат на ТРS примерно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_alex_ 0 #9 Отговорено 9 Юли, 2010 проблема отстранен катинар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #10 Отговорено 9 Юли, 2010 Имаш 10 мин. да опишеш какъв проблем си имал и как си го решил, ако не го направиш си взимаш 30 дневна почивка за спам.Едит:Сега видях и другата ти тема за суапа, няма кой да те чака 10 мин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове