paganini 9 #121 Отговорено 17 Април, 2013 Мислим че една газова уредба ще ти реши бюджетния проблем.Разхода ще е същият а цената на половина.А въпросния най-вероятно е бил много по-впечатлен от краката ти и ти е казал нещо знаменателно.Ако и ти бе предложил той да го смени - ауу:o/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bumblebee 1 #122 Отговорено 20 Април, 2013 Не искам да й слагам газова. Ще я карам така :P/> .. Все някак ще се справиме... Важното е да сме заедно! :D/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #123 Отговорено 13 Май, 2013 И аз се въртя с тролея около 12-14 градско, зависи от много фактори и 8-10 извън. Отново зависи от карането. Много лакоми тия Прелюди. Чупят митовете за икономичните двигатели на Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaExplorer 250 #124 Отговорено 13 Май, 2013 Колеги, извинявам се че нахлувам в темата ви но Прелюд остана несподелената ми любов тъй като предпочетох семейното CR-V I . Ама сега като чета за разходите ви изумявам. С CRV-то докарвам разход 7,5 /100 с 90км/ч бензин а пък е доста по неаеродинамична и сигурно по тежка. В града повече от 11-12л не съм стигал. Що така хапва тая вашата красавица? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #125 Отговорено 13 Май, 2013 Защото кракът на някой от колегите е по-тежък.Извън града с 90км/ч е наистина много приличен разхода а градско каране с ограничението от 50км/ч за разход от 13 литра не знам как се докарва.Всъщност знам - газ и спирачка до следващият светофар.Не говоря обаче за тежките задръствания които има в пиковите часове и за 30 мин да минаваш 4 пресечки защото тогава и CR-V няма да ти даде 11 литра 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове