B7_ 56 #1 Публикувано 13 Април, 2010 PictureЗдравеите колеги някои има ли напредстава това за какво е .. вчера го запуших и колата почна да гасне през 2 мин и го отпуших пак та мисълта ми беше дали е възможно от това да прекъсва колата на 3 4 5 предавка ако е запушено? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #2 Отговорено 13 Април, 2010 Само аз ли не мога да отворя снимката? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deqngenov 21 #3 Отговорено 13 Април, 2010 ако не се лъжа доколкото сам гледал едно клипче това май е за въздуха които влиза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #4 Отговорено 13 Април, 2010 Това е вакуумния клапан на канистъра. ЕЦУ-то чат пат подава сигнал, отваря клапана, който от своя страна праща вакуум към една мембрана в канистъра и канистъра от своя пък страна пуска парите от резервоара за изгаряне към всмукателния колектор (всъщност ги пуска към един отвор преди дросела).Не би трябвало колата да гасне дори да го запушиш, по-скоро си му откачил единия маркуч и си го запушил, но другия е останал откачен и чат пат когато компютъра е подавал сигнал, колата е смучела въздух през въпросния клапан и затова е гаснела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #5 Отговорено 13 Април, 2010 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=46877Колега прочети внимателно какво съм писал и ако проблема ти е сходен, кази за да те информирам докъде съм стигнал.Иначе, 1net ти е разяснил що е то Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #6 Отговорено 13 Април, 2010 Четох я тази тема и както повечето които са пускани но в нея не пише отговора на прословутото прекъсване 1net: Ами направих следното извадих крагличкото и го разглобих до филтърчето след това посредата има каналче по което минава филтрираният въздух и го запуших със тиксо защото 1 приятел ми беше казал че някои си от форума бил писъл че така му се опраило прекъсването и реших да пробвам се пак от проба глава не боли И сложих както казах тиксо и трагвам да карам спирам на 2 крастовишта подред и изключвам от скорос и хот оборотите летят устремно надолу и краи и спрях насредата на пътя и го махнах тиксото и се опраи и пак си върви.... Но бях забелязал че напрао беше засмукало тиксото в дупката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове