san4o 1 #1 Публикувано 11 Април, 2010 някой знае ли колко е резервата на английския сивик ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lubimec13 2 #2 Отговорено 14 Април, 2010 По принцип почти всички автомобили са проектирани за около 100 км (при нормално каране).Прецини си сам твоята колко гори и така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данаил Коев 18 #3 Отговорено 14 Април, 2010 При моята англичанка (Fastback, 2.0 TDI) лампичката ми светва на около 15 литра от 55 литра резервоар. Което са си направо 300км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #4 Отговорено 14 Април, 2010 (Редактирано) Резервата е точно 8 литра, така пише в ръководството за Civic 6та генерация англичанка. Тук малко излиза от темата, но не мога да разбера нещо, в книжката за повечето неща (ABS, потенциометър, задни халогени и даже врътката за повдигане на седалката нагоре, което мисля че всички англичанки го имат и изобщо почти всичко) винаги в скоби пише - при някой модели, но точно за лампата за резервата не пише, че е за някой модели, което би трябвало да значи, че всички го имат. А като махнах таблото към тая лампа няма и пътечки. Изобщо я няма тая "екстра". При моята англичанка (Fastback, 2.0 TDI) лампичката ми светва на около 15 литра от 55 литра резервоар. Което са си направо 300км.А би ли казал при какво положение на стрелката на бензина се включва лампата ? Че аз не смея да я оставям под горната черта, но стрелката май отива доста надолу точно както тази за температурата на водата. Редактирано 14 Април, 2010 от EmZvr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
san4o 1 #5 Отговорено 14 Април, 2010 аз не смея много да карам на светната лампа ама 50 км съм минавал, а пак ако е 6 литра ще минавам 100 -тина км Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данаил Коев 18 #6 Отговорено 15 Април, 2010 При моята англичанка (Fastback, 2.0 TDI) лампичката ми светва на около 15 литра от 55 литра резервоар. Което са си направо 300км.А би ли казал при какво положение на стрелката на бензина се включва лампата ? Че аз не смея да я оставям под горната черта, но стрелката май отива доста надолу точно както тази за температурата на водата.Точно, когато е на последната черта, започва да ми мига от време на време лампичката. От този момент съм забелязал, че ми остават около 15 литра. Но това е дизелова англичанка. При бензиновите може да не е така. Около 40км мига от време на време, след което започва да свети постоянно. Веднъж ми светна на Плевен и заредих чак на Сливо Поле без проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове