lamerko 1 #1 Публикувано 10 Април, 2010 Довечера е Ел Класико има ли фенове на 2-та гранда. Аз съм от Барса с нетърпение и надежда очаквам да стане отново голова фиеста. Е няма да е 2:6 както миналата година, но дано да си е заслужавало чакането на този мач. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #2 Отговорено 10 Април, 2010 +1 за Барса и МЕСИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hippo 1 #3 Отговорено 10 Април, 2010 По коя телевизия ще го дават? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #4 Отговорено 10 Април, 2010 БОГ ЖИВЕЕ В КАТАЛУНЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lamerko 1 #5 Отговорено 10 Април, 2010 По ТВ+ предполагам. Двамата най-добри играчи Роналдо и Меси на терена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanks 1 #6 Отговорено 10 Април, 2010 Ще го дават по TV+ от 23:00 часа.Дано Барса да спечели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grisho_stz 0 #7 Отговорено 10 Април, 2010 Интересен мач ще е. Но смятам, че Барса ще победят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lamerko 1 #8 Отговорено 10 Април, 2010 Не отписвайте Реал вече 13-14 мача само победи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zaio_87 1 #9 Отговорено 10 Април, 2010 Да не ви разочаровач обаче мисля че 2 на 2 би бил един честен резултат а нищо чудно и реал да измъкнат трите точки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #10 Отговорено 10 Април, 2010 Пара Мадрид , Пара Мадрид Аз съм фен от доста години на Мадрид и пропуснах за мой късмет Стоичков-вълната Силите са доста изравнени , а Меси е наистина бог с топката ... ще видим , искам хубав мач и няма да се ядосвам много ако паднем , стига да е често Така или иначе последните 6 години Реал не играят добър и хубав футбол откакто налвезнаха манекените Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #11 Отговорено 10 Април, 2010 дайте някъв онлайн стийминг на тоя тв+? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВладоВТ 2 #12 Отговорено 10 Април, 2010 http://www.sportabg.com/drugi/top/3325-live-ot-2300-real-madrid-barselona За всички, нямащи телевизор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #13 Отговорено 10 Април, 2010 БОГА ПРОГОВОРИ :) ;)MMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lamerko 1 #14 Отговорено 10 Април, 2010 King Messi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #15 Отговорено 10 Април, 2010 (Редактирано) хаха Меси луд ли е? Редактирано 10 Април, 2010 от HondaRacing Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alekyy 3 #16 Отговорено 10 Април, 2010 Месииииии велик еееее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LionHeart 6 #17 Отговорено 10 Април, 2010 Хайде честита победа на феновете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lamerko 1 #18 Отговорено 10 Април, 2010 Честито каталунци! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #19 Отговорено 10 Април, 2010 Да те поправя само , ама каталунците са народ , а не просто фенове на Барса Честито , признавам си надиграхте ни и за съжаление от както си отиде Роберто Карлос , Мичел Салгадо и Иерро - Реал нямат защита и не мога да си обясна за какво не пупят и там правилните играчи...Това , което обаче много ме подразни е съдията как накъсваше играта и за съжаление за мен не беше зрелищен мач както примерно Барса : Арсенал и двата мача Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #20 Отговорено 10 Април, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alekyy 3 #21 Отговорено 11 Април, 2010 Честито на всички ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanks 1 #22 Отговорено 11 Април, 2010 Голямо мачле беше обаче садията малко дразнеше!Иначе честито на всички фенове! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове