Marto_lulin 0 #1 Публикувано 10 Април, 2010 Здравейте колеги! Искам да ви се похваля с новата си придобивка http://www.album.bg/2361/Доколкото четох по добра кола от Хонда за мен няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Walker Japan 65 #2 Отговорено 10 Април, 2010 Честито колега,много безавариини километри ти пожелавам,до колкото виждам е 1,5 в-тек!Може това е най-добрата комбинация от икономичност и мощност.Аз също съм собственик на такава кола и съм доста доволен,както баща ми казва,"Голяма Кучка е" Да ти е честита отново и да и се раздваш много,от къде си ти? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marto_lulin 0 #3 Отговорено 10 Април, 2010 Мерси много колега това за разхода и аз го бях чел От София съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мария Илиева 67 #4 Отговорено 10 Април, 2010 Честита нова придобивка колега, безаварийни ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #5 Отговорено 10 Април, 2010 голяма кукличка,оцелил си и мотор-браво.и умната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #6 Отговорено 10 Април, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manch 29 #7 Отговорено 10 Април, 2010 Здравейте колеги! Искам да ви се похваля с новата си придобивка http://www.album.bg/2361/Доколкото четох по добра кола от Хонда за мен няма Добре дощъл колега в клуба на икономичните в-теци Много радостни моменти ти пожелавам с новата придобивка и Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АНДРО 22 #8 Отговорено 10 Април, 2010 Честито,брат!Голяма красавица е!Да и се радваш много и да си я направиш както на теб ти харесва!(ако трябва да помагаме с нещо,казвай). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marto_lulin 0 #9 Отговорено 10 Април, 2010 Благодаря на всички колеги Предстои музика да и сложа след седмица две ще пиша като стигна до там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #10 Отговорено 10 Април, 2010 Честито комши (гледам че си от Люлин) и на следващата месечна среща да я покажеш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #11 Отговорено 10 Април, 2010 Поздравления и от мен! Да ти служи вярно и да слушка много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crv-fan 3 #12 Отговорено 11 Април, 2010 честито ! дано да не ти създава проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #13 Отговорено 11 Април, 2010 Добрата грижа за любимата винаги се одблагодарява !!! .Иначе честито и с здраве да си я търкаляш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове