men4e 0 #1 Публикувано 8 Април, 2010 (Редактирано) Здравйте колеги. Преди време бях чел подобна тема, но неможах да я намеря и отупам от пепелта.Тези дни покраи празниците всички "варненци" заминаха на някъде и само моята кола остана на паркинга пред кооперацията. Има две огромни дупки от пред, които винаги бяха пълни с вода и като си измия колата и след 5 минути става на г..з. Реших да измета паркинга и с някои по-големи камни и това което съм измел да запуша дупките. Получи се много яко и честно ви казвам много ми беше кеф да гледам как колите минават без да пропадат в дупките.Тъпото обаче беше, че хората минаваики покраи мен ме гледаха много стрнно се едно съм ненормален или некои циганин само дето нямам оранжева жилетка.Та мисълта ми е да се съберем клубно и да почистим някоя детска площадка, парк или нещо такова. Може да ударим и една боя на пързалки, люлки и т.н. , ако сме 10-тина човека по колко ше събереме за боя некви 1-2 лева. А ще е много по-яко като спреме 10-тина хонди до мястото което чистим или носим тениски на хонда та да видях хората, че може и да сме добри, а не само да даваме газ по улиците. Редактирано 8 Април, 2010 от men4e Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LordVetinari 5 #2 Отговорено 8 Април, 2010 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #3 Отговорено 8 Април, 2010 екстра идейка и аз съм съгласен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgh 6 #4 Отговорено 8 Април, 2010 другата тема за която говориш я бях започнал аз . Тя е малко по широка и обобщена ... стигнах до там че писах на Столична община с някои въпроси относно детските площадки и вече повече от месец никакъв отговор, но аз там ги питам за боядисване и евентуално разрешение за подобрения и подобни...ако искате само да чистите - няма кой да ви спре... - стика теми +1, +2 направо си набележете някаква дата и поканете съфорумците от вашия град и действайте.... ше вземе да се окаже че верно всичко остава само на думи ... нека докажем че наистиа можем да направим нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #5 Отговорено 8 Април, 2010 казвайте дата и час и да започваме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
men4e 0 #6 Отговорено 8 Април, 2010 Еми да се събеат повечко ентусиасти и после по отделно по градовете някоя събота или неделя да се деиства.Примерно за Варна месечните срещи са първата неделя от месеца в 4:00. Можя един месец вместо в 4 да е по-рано та да се съберем да свършим някфа работа и после яко бира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #7 Отговорено 14 Април, 2010 Идеята е супер,трябва и в Пловдив да я пуснем! Може пък да се появят ентусиясти кво? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
men4e 0 #8 Отговорено 15 Април, 2010 Нещо слабо има ентусиасти.Ше фана да пусна тема "ае да пиеме по биричка" та да се съберем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аз-съм споко 29 #9 Отговорено 15 Април, 2010 И аз съм с вас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове