predatov 58 #1 Публикувано 6 Април, 2010 (Редактирано) Днес се по интересувах за почистване на тапицерията в една автомивка ими обясниха, че е хубаво да се почиства самата кожа, с друг някъв препарат преди да се маже да кажем с Търтал вакс, тъй като се засичала кожата . Имали такъв филм и ако има то къв пък е тоя препарат.Ако някой има повече опит с подръжка и почистване на кожени тапицерий, нека да сподели, ще бъдат полезни съвети както за мен така и за другите колеги. Редактирано 6 Април, 2010 от predatov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Madgo 2 #2 Отговорено 7 Април, 2010 Колега, аз си взех въпросния "turtle wax" преди една седмица от Метро ~8 лв. струва. Преди да третирам кожата на "акордеона" с него само я забързах с леко влажен чист парцал. За мен ефекта от препарата е чудесен - кожата видимо се освежи и стана изключително гладка.Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Walker Japan 65 #3 Отговорено 7 Април, 2010 Колега аз като по малак съм работил 3 година на автомивка и там,първо пръсехме концентрат от безконтактно и вода,но трябва да го направиш много слаб концентрата,иначе,кожата може да стане на петна,пръскаш обилно салона и с една гидория почисташ и подсушаваш добре,после мажеш с препарата за кожа и си готов. Така ги подържах аз кожените салони и съм нямал проблеми,позрави и успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #4 Отговорено 7 Април, 2010 Ето една тема за кожените салони ... може и да ти е от полза ТЕМА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #5 Отговорено 7 Април, 2010 (Редактирано) Колега аз като по малак съм работил 3 година на автомивка и там,първо пръсехме концентрат от безконтактно и вода,но трябва да го направиш много слаб концентрата,иначе,кожата може да стане на петна,пръскаш обилно салона и с една гидория почисташ и подсушаваш добре,после мажеш с препарата за кожа и си готов. Така ги подържах аз кожените салони и съм нямал проблеми,позрави и успех! Е това ме интересуваше, по точно безконтакният концетрат, от къде мога да си го купя, рабрах че е скъпоТо май тая тема ще я истрият, щот се повтаря, ама ако някой знае да пише в тази или другата по долу Редактирано 7 Април, 2010 от predatov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ajax6 1 #6 Отговорено 7 Април, 2010 не е препорачително да почистваш кожата с безконтактно защото можеш да я изгориш малко инфо за това безконтактно на запад го използват за миене на камиони тъй като отнема много време да ги мият с четки а и са високи препаратът садържа киселини когато около 2003 започнаха да го вкарват в бг го предлагаха за миене на коли в резултат изгаряше никелираните части по колата броните а с течение на времето и боята най-добре си вземи какъвто и да е препарат за пране на тапицерия и си почисти салона после го намажи с каквото и да е мляко за кожи(почти всички са с еднакви съставки) и си готов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове