manniakk 22 #1 Публикувано 4 Април, 2010 имам следния проблем. карам си в еднаква скорост - настъпвам педала и колата няма мощност - по точното определение е че почва да тъпче до към 3000 оборота и до там. връщам една предавка надолу или нагоре и колата си тръгва както обикновенно... Освен грешката за ламбда сонда нямам други грешки.. не се случва всеки път, ами когато си и е кеф... давайте идеи какво може да е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #2 Отговорено 4 Април, 2010 (Редактирано) запушени инжектори? горивен филтър? Редактирано 5 Април, 2010 от TEHKO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 5 Април, 2010 запушени инжектори? горивен филтър?ще пробвам с филтър, а за инжекторите тия добавки не знам дали помагат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #4 Отговорено 5 Април, 2010 имах същия проблем-свещи... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaraa 10 #5 Отговорено 5 Април, 2010 Да използвам темата и да попитам , каква добавка за инжектори ще препоръчате ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #6 Отговорено 5 Април, 2010 смених свещите и кабелите са читави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #7 Отговорено 6 Април, 2010 Филтъра смени ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #8 Отговорено 6 Април, 2010 Филтъра смени ли?филтъра е K&N конусен, ще пробвам да го сваля и да покарам малко. довечера ще взема горивен филтър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #9 Отговорено 6 Април, 2010 За горивния става на въпрос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #10 Отговорено 6 Април, 2010 Това, че тъпче до 3000 не е ли признак, че ECU-то влиза в авариен режим? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #11 Отговорено 6 Април, 2010 И при мен днес се случи нещо такова ама до 140 км и край хем на равен път, като върнах една надолу се оправи май ще трябва да го сменя и моя горивен,че вече е на над 30000 км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #12 Отговорено 6 Април, 2010 не е авариен режим, на авариен режим дори и на правен ход работи неравномерно. а тя при плавна гас си работи нормално но като я настъпя и все едно бензин ли не и достига, въздух ли... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radeon4o 22 #13 Отговорено 7 Април, 2010 Давам ти само идея - каза, че имаш грешка от ламбда сондата. Проблемът е възможно да е свързан с нея. Това съм го виждам на двигател много по-различен от твоя - D15z3. С повредена сонда настъпваш и се чува само едно бучене без ускорение...Не мога да ти твърдя, че при теб е от там, т.к. D15z3 е съвсем друга история, ама нищо не ти пречи да вземеш някоя читава сонда от приятел и да пробваш колата с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове