kvd74 646 #1 Публикувано 30 Март, 2010 Привет на всички. Кажете,ако знаете-чува се шум от ляво на волана ,там дето се събират таблото и гредата на стъклото.Като карам с над 60-70км. шуми все едно има дупка някаква и въздуха се завихря.Имам малко счупено парче от пластмасата на външното огледало,и мислех че оттам може да влиза шума,но му лепнах парче тиксо и не спря.Може би звука излиза от духалката на парното там,но какво се получава-предположете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 30 Март, 2010 или е от парното, или имаш дурка някъде под чистачките. може и от някой дуппка за кабели, дето и е паднала тапата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данаил Коев 18 #3 Отговорено 31 Март, 2010 Така и така темата е за шум покрай таблото. При моята англичанка имам едно дрънчене при по-големи вибрации. Като хвана скоростния лост и млъква. Не мога да разбера дали в самата топка нещо вътре дрънчи или проблемът е някъде по-надолу. Случвало ли се е на някой? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #4 Отговорено 12 Юли, 2010 Извинете за старата тема,но свистенето продължава да ме побърква,а нямам идея, МОЛЯ дайте вие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове