K1r1L 860 #1 Публикувано 27 Март, 2010 (Редактирано) Понеже шофиорската ми седалка е скъсана леко, тапицеирята (на седалищната част има 5 см цепка)а горната в която влиза гърба е поизтъркна. (С две думи не ме кефи)и искам да направя следното да поръчам нов калъв за седлката може оригинален ,може и от ибеи но които се слага на донапрена а не в/у тапицерията , продава ли се такова нещоварианта за ходене при шивач тапицер за момента ми е 2-ри. :) става дума за сивик ВТи sedan (салона ми е с феислит като на японската версия сир ) тоест син е на цвят а не черния(обичаиния) Редактирано 27 Март, 2010 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #2 Отговорено 27 Март, 2010 Колега,виж тука:http://civic-eg.com/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #3 Отговорено 27 Март, 2010 за момента нищо не съм открил в тоя саит ако има други предложения даваите.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #4 Отговорено 28 Март, 2010 Кире, дон'т уори брат ми, има ги като оригинална част 81131-SR4-J32ZB - Долната част на седалката, 81521-SR4-J34ZA - Горната част. Дай ми номера на шасито обаче за да ти ги извадя със сигурност! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове