Jump to content
Майната

Месечна среща в Пловдив

Recommended Posts

Пускам темата отрано, понеже ще отсъствам от страната от утре и тази среща ще я пропусна, но за да се спази традицията сигурен съм, че ще си прекарате готино както винаги. Само да не се обърка някой - срещата не е тази, а следващата неделя:cool: Както винаги месечната ще е на паркинга на кафе "Егоист", но ако решите да се джитка някъде, използвайте темата да се разберете навреме и да я повдигате същевременно ;) Весело изкарване приятели :D:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За другия weekend ясно, но за този дето идва пак можем да се видим на Калояново, ще има japan day до колкото си спомням.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наближава месечната и аз имам едно предложение,не знам какво ще е времето, но на Калояново май ще има свободно каране,в страницата на пистата не пише нищо, но пък е обявено във facebook от страницата на пистата там. Имайки предвид и предстоящия празник...не знам ще има ли съгласни...просто като предложение :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Празниците ще ни направят в разреден състав...аз си отивам на плевен при нашите предполагам и голяма част от останалите ще се преберат по родните места ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Празниците ще ни направят в разреден състав...аз си отивам на плевен при нашите предполагам и голяма част от останалите ще се преберат по родните места ..

мммммммм даааааааа.......... тая неделя и язе ча си одим у село. Пазарих 2 агнета да му се невиди....... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз от обикаляне по роднини едва ли ще намеря време да се поява ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До колкото разбрах кафе Игоист ще го бутат и няма да можем да се събираме там!Ако има друга алтернатива -моля споделете я защото месечната е много скоро!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

егоиста вече е бутнат адаш днес ходих до гранда и го видях ;):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

егоиста вече е бутнат адаш днес ходих до гранда и го видях :) А така , и ся кво?На пощата в 15 00 часа е добре,като седмична среща!НЕДЕЛЯ;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

става защо не на мен и без тва неми се пие кафе в 13.00ч ;):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Простете черния хумор, ама тва че е бутнат не означава ли "повече място за паркиране", т.е. бутнали са го за да ни разширят паркинга, че са видяли че не се събираме вече :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мисля че ни казват че трябва да използваме колите за разходки на чист въздух сред природата кадето да правим скаричка купончета снимки и да си създавамедобро настроение ;):)

Редактирано от RIFTO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дааааааааааааааааааа,това е интересно предложение!Само остава да се разберем къде да отидем и дали ще има желаещи за това?Мисля че тази неделя няма да е хубаво времето,но това не пречи за една разходка. . .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Майни,ще има ли месечна среща на 02.05.2010

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До колкото виждам,това е от предишната месечна среща,но няма проблем :D За тази месечна сме решили няколко хонди да посетим пистата до Първомаи!Съгласувано е и с Асеновградчани и ще сме добра група. . .мисля!Ако има желаещи,които до сега не са разбрали моля да заповядат в неделя в 11.30 часа в локалното посока цариградско шосе след гръдоболната болница!Чакаме до 12.00 и тръгваме към Първомаи!Там ще ни чакат и Първомаиските хонди да си направим нещо като пикник и драг реис. . .може би;)До колкото разбрах ще има барбекю.Така че които си е взел нещо за цър-пър ще има къде да го пекне!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До колкото виждам,това е от предишната месечна среща,но няма проблем :D За тази месечна сме решили няколко хонди да посетим пистата до Първомаи!Съгласувано е и с Асеновградчани и ще сме добра група. . .мисля!Ако има желаещи,които до сега не са разбрали моля да заповядат в неделя в 11.30 часа в локалното посока цариградско шосе след гръдоболната болница!Чакаме до 12.00 и тръгваме към Първомаи!Там ще ни чакат и Първомаиските хонди да си направим нещо като пикник и драг реис. . .може би:DДо колкото разбрах ще има барбекю.Така че които си е взел нещо за цър-пър ще има къде да го пекне!
приятно изкарване тогава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, тази месечна ще се върже с ходенето до Първомай, затова няма смисъл да правим и тук. Готино изкарване на всички и да донесете снимки!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, тази месечна ще се върже с ходенето до Първомай, затова няма смисъл да правим и тук. Готино изкарване на всички и да донесете снимки!

Съмняваш ли се че ще има снимки? Пък и клипчета ще има сигурно!Живот и здраве:tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен беше добре първата месечна среща даже се си имам и стикер на колицата. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво стана няма ли никой тук за месечна ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...