saaron 36 #1 Публикувано 21 Март, 2010 Мисля да взема едни джанти ,обаче искам да полирам борда им ...та се чудех къде може да се случи това в София ,но уви нищо не намерих Само една фирма го предлага но е в Пловдив .Ако някой от колегите ги е ползвал да каже нещо ,ето и въпросната фирма: http://www.polirane.com/А ако някой знае в София къде полират да свирка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragomirov 10 #2 Отговорено 29 Април, 2010 В Овча Купел на бул. Линкълн има магазин за гуми и джанти. Казва се АВТОЗОНА. Изгубих им телефона. Намират се горе долу тук : http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=bf124a9...d38cb&tip=1За тях знам че извършват ремонт, изправяне, прахово боядисване и полиране на джанти, но просто не им знам цените. Аз също имам нужда от тази услуга и може би скоро ще ги посетя. Ако някой ме изпревари моля да напише цените за полиране. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda5500 2 #3 Отговорено 11 Юни, 2010 В Овча Купел на бул. Линкълн има магазин за гуми и джанти. Казва се АВТОЗОНА. Изгубих им телефона. Намират се горе долу тук : http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=bf124a9...d38cb&tip=1За тях знам че извършват ремонт, изправяне, прахово боядисване и полиране на джанти, но просто не им знам цените. Аз също имам нужда от тази услуга и може би скоро ще ги посетя. Ако някой ме изпревари моля да напише цените за полиране.Здравейте,мога да ви кажа цени за пясъкоструйка и прахово боядисване от две места, но това в Овча Купел не съм го проверявал ,понеже нямам техен телефон.Та, едното място е при сервиза на Субаро:1614, София, Горна баня, ПК35цех: гр. СОФИЯ зона "ГАРА ИСКЪР"бул. "АМСТЕРДАМ" 4, В двора на ТехностройGSM: 0888985849, 0887973413Тел./Факс: (02) 973 29 77 Тел./Факс: (02) 973 28 40 там взимат за една 16-ка пясъкострийка и боядисване и всичките му там процедури по 40лв. в момента. Иначе било по 45 лв.Другото място е в захарна фабрика на улица 3020. Фирмата се казва Бодитех ООД Там искат по 35 лв. за същите процедури.Ако някой има инфо за тези в Овча Купел,нека да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda5500 2 #4 Отговорено 11 Юни, 2010 В Овча Купел на бул. Линкълн има магазин за гуми и джанти. Казва се АВТОЗОНА. Изгубих им телефона. Намират се горе долу тук : http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=bf124a9...d38cb&tip=1За тях знам че извършват ремонт, изправяне, прахово боядисване и полиране на джанти, но просто не им знам цените. Аз също имам нужда от тази услуга и може би скоро ще ги посетя. Ако някой ме изпревари моля да напише цените за полиране.Здравейте,мога да ви кажа цени за пясъкоструйка и прахово боядисване от две места, но това в Овча Купел не съм го проверявал ,понеже нямам техен телефон.Та, едното място е при сервиза на Субаро:1614, София, Горна баня, ПК35цех: гр. СОФИЯ зона "ГАРА ИСКЪР"бул. "АМСТЕРДАМ" 4, В двора на ТехностройGSM: 0888985849, 0887973413Тел./Факс: (02) 973 29 77 Тел./Факс: (02) 973 28 40 там взимат за една 16-ка пясъкострийка и боядисване и всичките му там процедури по 40лв. в момента. Иначе било по 45 лв.Другото място е в захарна фабрика на улица 3020. Фирмата се казва Бодитех ООД Там искат по 35 лв. за същите процедури.Ако някой има инфо за тези в Овча Купел,нека да сподели.искам да добавя само,понеже днес случайно видях едно място ,че предлагат прахово боядисване на джанти и се отбих да попитам за какво става въпрос,та:фирмата се казва "ТОРНАДО" и се занимават с прохово боядисване от много време. Цената за 16-ки с перлен лак е също 35 лв. на джанта. Имаше и вариант със сив цвят,мисля ,че изглежда като фапричен цвят на повечето джанти и той струваше 28 лв. ако не се лъжа. Телефона на човека е:0889476158 Славчо. Сериозни хора с опит ми изглеждат. Казвам го,защото си поговорих с един от тях известно време....Утре мисля да посетя и фирма "Бодитех" ООД и мога да напиша и за тях нещо като впечатления.Дано съм помогнал и колегата да ме извини ако съм му развалил темата по някакъв начин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #5 Отговорено 13 Юни, 2010 Дано съм помогнал и колегата да ме извини ако съм му развалил темата по някакъв начин Kолега потърси в търсачката мнения за прахово и пясъкоструйка ...няма против да пишеш в темата ,но така се размива и бягаме от самата тема.А някога на някой може да му е полезно това за полирането Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #6 Отговорено 15 Юни, 2010 http://www.polirane.comпитах за полиране на борда на 16-ка 9 J и ми искаха 50лв на джанта ако не се лъжа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #7 Отговорено 16 Юни, 2010 http://www.polirane.comпитах за полиране на борда на 16-ка 9 J и ми искаха 50лв на джанта ако не се лъжаКолега и на мен ми казаха горе долу толкова ,от същия сайт .А се оказа ,че момчето е също заразен с Honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #8 Отговорено 17 Юни, 2010 Ако някой ползва услугите на тези момчета, нека после изкаже мнение Пък и снимки ако пусне, няма да ги върнем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #9 Отговорено 23 Юни, 2010 Снимки има в сайта им. Момчетата наистина работят добре, но според мен цена от 50 лв. за предварително подготвена джанта, която само да полират ( и то не цялата а само борда) е безумна. Който не го мързи може да направи като мен: Купува си Primer, Боя и Лак в спрей на Dupli-Color. - 3x9,90 = 29,70 лв. Купува си дрелка (ако си няма) за 14,99 от Практикер Купува си комплект телени четки за дрелка за 14,80 от Практикер Купува си и по 2 листа от 6 рамера шкурка Част от работата с дрелката може да се замени с 2 тубички Терминатор на ОргаХим. И почва да търка като обезумял. Първо сваля оригиналния лак и боя с дрелката и телените четки или терминатора. Телените четки заглаждат идеално и надраните бордове! След това изглаждат перфектно със суха, едра шкурка всичко. Облепяте борда с хартиено тиксо и пръскате 2 или 3 ръце праймър (запълва перфектно където има останали деруги от шкурката). Ако не ви мързи - минавате едно водно на праймъра и пръскате 3 ръце боя. След това 3 ръце лак. Борда можете да си го полирате предварително или след като изсъхне перфектно боята. Почвате с груба шкурка на сухо и после минавате последователно с водна шкурка 600, 800, 1000 и 2000. Добре е да полирате борда колкото искате преди да го облепите за да остане накря цялостното пръскане с лак. Така слоевете ще са еднакви навсякъде. Не забравяйте да пръснете с лак и зад борда за да се запечата добре! За съжаление нямам снимки от процеса. Резултата е този (може да си полирате борда като огледало или като мен просто до супер гладък метален блясък): Съжалявам за качеството, но снимах с телефон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ety 0 #10 Отговорено 4 Юли, 2010 Браво колега, много добре е станало, мисля да го пробвам твоя метод Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове