zeefod 0 #1 Публикувано 21 Март, 2010 Член съм на форума от скоро, но имам едно предложение, като идеята не е моя дори. Живея в Англия и съм член на клуба на собствениците на т.нар. Хонди англичанки (MA, MB, MC), та във въпросния форум са направили нещо много интересно: създадена е тема official traders, като в нея се дава безплатна реклама на официалните Хонда търговци, сервизи и т.н.(както и безплатни банери във форума), като в замяна въпросните дават процентна отстъпка на членовете на клуба. Не може ли да се направи това и тук? Ето линк към условията, които модераторите са поставили към търговците:цък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #2 Отговорено 21 Март, 2010 И на мен ми се иска да стане това,ма тука е бг.... Не вярвам да се навият-политиката на представителите на хонда е -дай и ако може още Самия факт,че цените са няколко пъти по-високи.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cosmos 92 #3 Отговорено 21 Март, 2010 Идеята наистина е много добра и я подкрепям с две ръце ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #4 Отговорено 21 Март, 2010 Доста от съфорумците предполагам,че ще са ЗА,но дали ще стане е друг въпрос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #5 Отговорено 21 Март, 2010 В една реклама се казваше "Не става само с ядене." За такива неща трябва да има желание и от страна на собствениците на представителствата и магазините. От нас каквото е зависело е направено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #6 Отговорено 21 Март, 2010 Бултрако няма да склонят, те дори едни нормални цени не могат да направят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgh 6 #7 Отговорено 22 Март, 2010 Както каза necentrovaniq "ма тука е БГ..." - дори да се подхване такова нещо какво ще се получи- търговеца изкуствено ще завиши цените и ще даде например едни 10% за да фитне условията и ще рекламира безплатно. И това защото сме в БГ и дори търговците ни страдат от синдрома на българския манталитет. В БГ отстъпките всъщност не са това, което са По-скоро са надценки Да си плащат за реклама викам аз. Един форум има нужда и от средства за да се поддържа, а дори да са им в излишък, което се съмнявам винаги може да се направи нещо добро с тия пари! И без това мразя банери и реклами в каквато и да е форма и ги филтрирам всичките до една! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #8 Отговорено 24 Март, 2010 Реклами на подобни търговци има На официалния вносител или дилър ме съмнява скоро време да изникнат , но и има друго нещо , че действащ Клуб с членски карти още няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове