Jump to content
H22_turbo_Vtec

Видях те, ти ли беше?

Recommended Posts

Днес в Стара Загора видях Пловдивска Хонда Акорд(2005+) I-CTDI черна с затъмнени фарове и стопове(с логото на клуба).Много яка беше.Поздравления колега.Бързо да си признае какво правеше в склада с Пиячката.Идеята ми е да коментираме чуждите хонда в нашия град, които са ни направили впечатление. Другият вариант е когато ние сме в чужд град и мерниме някоя яка хонда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам.. жалко, че и тази ще бъде затворена. Аз много я харесвах предишната, защото винаги можеш да разбереш кой е бил оня, на когото си мигнал с фаровете. Иначе я разбереш - я не. Както и да е де, айде ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В доста други авто форуми я има, даже и в отделен съмостоятелен подраздел.Не виждам на кого толкова пречи. Не че съм писал много там , ама щом има хора да пишат , значи има интерес ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

И аз съм за тази тема. В Красна поляна един два пъти с един Прелюд се засичам. Черен и май е от форума има лепенка на джама отзад и когато се засечем се поздравяваме ;)

Редактирано от fakel4e

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм "за" темата!

Но все пак да попитам преди катинара?

Поне от година се разминавам с двойника си - civic 8 ген.-Nighthawk Black Pearl - каран от блондинка;) ;)

Редовно се засичаме - я на Университета, на Орлов мост или на "Верона" в Младост.

Ако е от форума - отново :P !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...