R-Racing 86 #1 Публикувано 16 Март, 2010 (Редактирано) Здравейте колеги споделете каква що годе добра марка шарнири и накрайници на рейката (вътрешни и външни) като качество и цена ... Благодаря ви предварително Редактирано 16 Март, 2010 от hondaracing Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mi7koN 9 #2 Отговорено 16 Март, 2010 (Редактирано) Колега аз съм сменял горен и долен шарнир 2-та ми излязоха 60лв. Марката е GMB японски са и са с добро качество препоръчвам ти ги. Би трябвало да предлагат и накраинициза реиката. Редактирано 16 Март, 2010 от Mi7koN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #3 Отговорено 16 Март, 2010 Благодаря колега за компетентния отговор... наскоро чух от колеги добри отзиви за шарнири марка "555" някакви мнения по въпроса ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mi7koN 9 #4 Отговорено 16 Март, 2010 Просто с подобно изказване заблуждаваш колегата... което не е коректно...Просто това беше "най-доброто" което намерих в нашият град предлагаха ми и други немски шарнири но аз предппчетох тея. Карам вече половин година с тях и не съм имал проблеми. Нали затова са етикетите за да ни насочват, аз откъде мога да знам че се произвеждат в корея. Целта на поста ми не е била да заблуждавам когото и да било. Аз не съм виновен за подвеждащата информация която е дадена а и не са проявили дефект и немога да кажа че са с лошо качество. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manch 29 #5 Отговорено 17 Март, 2010 Здравей колега, миналата седмица сменях кормилни накрайници. Взех ги от Асметал, лошото е че за цената ще те излъжа но около 20лв бройката. Съотношение цена качество мисля че е на доста добро ниво а и има доста хора които са доволни от марката. Виждам, че си от Пловдив имат магазин някаде но не знам къде е ,аз ги взех от Асеновград. Имам обаче и забележка оказа се че вътрешните не станаха бяха със различна резба и в крайна сметка сложих на "555" цена 29лв бройката а двата на Асметал ги върнах, просто нямах време да ходя пак до магазина и така. Ще видим колко ще изкарат, ако има някой който повече време е карал с техни нека сподели. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rommel 6 #6 Отговорено 23 Март, 2010 ...Колега много аргументирано си отхвърлил като марка GMB, но поне накрая да беше посочил кои стават според теб, като имаш огромни наблюдения над пазара и производствените бази на фирмите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ocean 2 #7 Отговорено 23 Март, 2010 Колеги,при мен долен шарнир на GMB издържа два месеца.А този на 555 вече четвърти месец не се е разкърцал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #8 Отговорено 26 Март, 2010 Голям проблем са тея шарнири ,колеги! От 3 години карам хонда и всяка година сменям и двата долни по един път!Всеки път слагам различни марки и всичките карат по10 000 км. не повече!Последния които смених е на марката ДЕЛФИ ,но сега е на около 5-6 хиляди и не знам дали ще изкара повече!На мен също ми хвалят 555 ,но още не съм го пробвал!Скоро ще е защото единия пак се разскърца! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #9 Отговорено 27 Март, 2010 Голям проблем са тея шарнири ,колеги! От 3 години карам хонда и всяка година сменям и двата долни по един път!Всеки път слагам различни марки и всичките карат по10 000 км. не повече!После аз съм бил мародер .сорри не се сдържах.По темата-Взимай квито има.личен опит.Миналия път взимах най-скъпите в Перник по 35 кинта парчето.Изкараха 1 год и 35 хил,като последните 8-9 скрибуцкаха .сега съм с най-евтините за по 20ка и вече 5 хил няма яд.По думите и на майстора и на продавача-всичко е еднакъв леш,само от представителсвото оригинални ако има може да е по-добре,но пък не ми се и пита за цената .п.п.Лично мнение-не се набивай с кинти.Италиянски,турски,корейски,японски-се едно.Квото има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #10 Отговорено 27 Март, 2010 Наскоро и аз сменях от шарнири от едната страна долоен от другата горен зех на делфи единия 19 кинта другия 31 (ама с някакво намаление) разправят че на делфи частите са добри не са върха на сладоледа, но и не са боклуци. И на мен ми хвалят "555" са тряя сменям каре че се разтропа нещо като го сменя ще пиша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #11 Отговорено 29 Март, 2010 (Редактирано) Такааа значи като цяло излиза че 555 ще са най-добрия вариянт Ако се сетите още нещо казвайте колеги че пролет идва трябва да се сменят Редактирано 29 Март, 2010 от HondaRacing Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #12 Отговорено 29 Март, 2010 Аз купувам части с марката "555" от този магазин: бул. "Константин Величков" бл.203тел. : 02/ 920 82 61; 920 82 71; Карта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #13 Отговорено 29 Март, 2010 Колега изкажи някакво мнение за тях стават ли ? цената според качесството добре ли е ? впечатления ? Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
peterk 21 #14 Отговорено 23 Октомври, 2013 И аз ще трябва да сменям долен ляв шарнир, че скърца много тревожно и майняма да дочакам следваща доставка от САЩ.Гледам, че най-много хвалят 555 обаче така и не намерих горе долу колко пробегизкарват при леко каране и пазене?За ориентир - в момента шарнира дето е за смяна, не е правен от мен(85к км.) и сие същия, с който взех колата та нищо чудно и да е на бая повече... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumenbo 8 #15 Отговорено 27 Октомври, 2013 Аз съм доволен от AS METAL, на едно Audi смених накрайник, свалях го заради смяна на нещо друго след 35000 км и не беше мръднал движеше се толко стегнато като след като го извадих от кутията. По другите форуми има много положителни мнения за тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalin_gk 216 #16 Отговорено 27 Октомври, 2013 Ето и моята класация по фирми:1.ОЕМ2.Lemforder3. 555 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове