Dzenky 296 #1 Публикувано 16 Март, 2010 (Редактирано) Защо кирилизатора не се вижда на най-разпространената резолюция 1024х768?Проблема в мен ли е? съжелявам за шльокавижата, но не намирам начин да ползвам кирилизатора на форумаможе да отговорите и на лично Редактирано 16 Март, 2010 от Al_Capone КирилизациÑ� на шльокавица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 16 Март, 2010 Имаш ли инсталирана java virtual machine? При мен на 1024х768 кирилизатора се вижда нормално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #3 Отговорено 20 Март, 2010 Не е от резолюцията. Просто (много рядко, но се случва) когато страницата се зареди не излиза червеното бутонче. Пробвай да refresh-неш 1-2 пъти, би трябвало да няма грижи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #4 Отговорено 25 Юни, 2010 Не става и с рефреш,през мозила си излиза червеното бутонче,не м исе вярва това да е само мои проблем и ще е хубаво да се намери и траино решение - като преместване на бутона например..форума също така ми дава и грешки и ме изхвърля доста често ,още един въпрос за които никои от модератори админи и т.н. на форума няма адекватен отговор,рядко мога да пъбликувам мнение или да пратя лично съобщение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #5 Отговорено 25 Юни, 2010 Имах същия проблем. Dzenky, не си писал какво използваш, но при мен проблемът беше с Интернет Експлоръра. Не винаги излизаше кирилизатора и накрая ми писна.Решението? Опера И няма ядове вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #6 Отговорено 25 Юни, 2010 и при мен не се вижда на уиндоус 7 добре че има вграден.. иначе щяхте да ме баннете досега... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #7 Отговорено 26 Юни, 2010 И аз съм на Win7 и си се вижда всичко, единствено ми е правило рядко проблем при писане на пост, и трябва да рефрешна темата. Пробвайте с алтернативен броузер колкото да проверите дали има същите проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #8 Отговорено 26 Юни, 2010 с мозила нямам такъв проблем,но не си искам ИЕ не че е по добър просто съм му свикнал и не пиша от мои компютър така че не мога да инсталирам програми .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #9 Отговорено 26 Юни, 2010 А флашка можеш ли да позлваш? На компютъра? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #10 Отговорено 27 Юни, 2010 с мозила бачка с ИЕ Неиска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове