ivomugen 無限 24 #1 Публикувано 16 Март, 2010 Здравейте,колеги,днес в един магазин за тунинг аксесоари най-случайно се запознах с едно момче,което се оказа,че е собственик на сивик 4-та ген тук в Кипър и рекс в България.Освен него има и друг фен на марката,който ме откри във форума-колегата AiRC...поговорихме си колко добре би било ако се съберем по Български тук далеч от Родината и всички бяха ''ЗА'' така ми хрумна идеята.Ако някой съфорумец е тук в Кипър и иска да се срещне с нас да пише в темата,а ако не се е регистриръл да ме потърси на мобилния 00357 96 35 45 46-Иво п.п. за сега сме решили за събота и сме четирима сектанти ако има др. предложения казвайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #2 Отговорено 16 Март, 2010 няма ли хонда фенове тук от около 90-100 000 българи само четирима ли краме хонди? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AiRC 9 #3 Отговорено 17 Март, 2010 няма ли хонда фенове тук от около 90-100 000 българи само четирима ли краме хонди? По-скоро само четирима четем форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #4 Отговорено 17 Март, 2010 няма ли хонда фенове тук от около 90-100 000 българи само четирима ли краме хонди? По-скоро само четирима четем форума днес разбрах, че станахме с двама по-вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
creative_Mst 0 #5 Отговорено 17 Март, 2010 наистина стана както каза много добресега се чуствам спокоен че мога да пиша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #6 Отговорено 18 Март, 2010 Само така, момци 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #7 Отговорено 18 Март, 2010 снощи дори съм оговорил и стикери на форума чувам и интегра ще има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #8 Отговорено 18 Март, 2010 за сега имам предложение за събота 16:00 н мен ми е удобно по всяко време относно мястото аз имам 2 предложения: срещу летището до Salt lakes там има място за сядане,но за драг желания няма отсечка. второто е на ресторант Panorio palaz село Дромолакша там има голям паркинг на ресторанта и около 1км отсечка за отваряне на Vtec (неделя там правят гонките)....очаквам предложения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
creative_Mst 0 #9 Отговорено 18 Март, 2010 да и аз знам този паркин с отсечката мисля че там е добър варянт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #10 Отговорено 20 Март, 2010 (Редактирано) срещата мина много добре,като за първа,но решихме да го повторим по нататък.Имаше и гонки мен ме резна колегата с 4-та ген. 1.6 creative_Mst та.Дори и за моя изненада и майка с купето 5-та ген. д15б се пусна с интеграта 1.6 (и двете автоматици) и изостана само с метър два ето 2 снимки за сега утре по-вече ,че не са в мен извинявам се за качеството,но тези са от телефона ми по-късно дойдоха още две коли,но беше тъмно за снимки Редактирано 20 Март, 2010 от ivomugen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #11 Отговорено 20 Март, 2010 Евала пичове.Изкефен съм яко и Ви се радвам страшно много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #12 Отговорено 20 Март, 2010 И аз ви поздравявам, даже би било добре да дойдете с гръцките регистрации на Националната 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #13 Отговорено 20 Март, 2010 И аз ви поздравявам, даже би било добре да дойдете с гръцките регистрации на Националната 2010 колега и на мен ми се иска,но тази година ще вземам един приятел тук на гости и няма да си идвам 2011 ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на ферибота и черта за България Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #14 Отговорено 20 Март, 2010 още 3 снимчици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
creative_Mst 0 #15 Отговорено 20 Март, 2010 да добре се получи и накрая фуриата с куките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #16 Отговорено 20 Март, 2010 да добре се получи и накрая фуриата с кукитехахаха аз чак без фарове духнах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #17 Отговорено 21 Март, 2010 Евала момчета.Следя темата с итнерес и много Ви се кефя Тука да видите малко местни колеги: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
creative_Mst 0 #18 Отговорено 21 Март, 2010 тиа момчета са с мого кинти вътре ние треа се задоволим с наште бабички :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #19 Отговорено 22 Март, 2010 важното е да е хонда! доволен съм на това,което имам а лека полека може и интегра да си взема никога не е късно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #20 Отговорено 14 Април, 2010 здравейте колеги и колежки дойде време за срещичка отново.Събота или неделя?Вие решете .Имаме и нови попълнения от околността надявам се да дойдат всички.запланувано е и едно шествие през града по плажната (Паралията) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #21 Отговорено 15 Април, 2010 за сега срещата е за неделя 16.00 мисля ,че ще е удобно на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #22 Отговорено 15 Април, 2010 в неделя има хора,които ще работят и предложиха за събота 16:00 ч. в Ларнака на паркинга на периптерото (кръговото за Лимасол) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
burzaka2 0 #23 Отговорено 15 Април, 2010 Здравейте,колеги,днес в един магазин за тунинг аксесоари най-случайно се запознах с едно момче,което се оказа,че е собственик на сивик 4-та ген тук в Кипър и рекс в България.Освен него има и друг фен на марката,който ме откри във форума-колегата AiRC...поговорихме си колко добре би било ако се съберем по Български тук далеч от Родината и всички бяха ''ЗА'' така ми хрумна идеята.Ако някой съфорумец е тук в Кипър и иска да се срещне с нас да пише в темата,а ако не се е регистриръл да ме потърси на мобилния 00357 96 35 45 46-Иво п.п. за сега сме решили за събота и сме четирима сектанти ако има др. предложения казвайте Аз също съм тук в Кипър карам Б16А ЕГ9 мобилен- 00357 99 106 333 Иван Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
creative_Mst 0 #24 Отговорено 15 Април, 2010 значи ще се организра добър отбор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #25 Отговорено 18 Април, 2010 здравейте отново.вчера всичко започна много добре,но взеха 4е дойдоха едни БМВ-та едни опели,мотори...и т.н.от хонда среща се превърна в БГ среща ,което ме подразни,защото имаше хора дошли да защитават опели и разни такива .Реших да си тръгна и доста от колегите ме последваха... пак казвам на всички ТОВА НЕ Е БЪЛГАРСКИ СЪБОР В КИПЪР,А ХОНДА СБИРКА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #26 Отговорено 18 Април, 2010 ето и няколко снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
creative_Mst 0 #27 Отговорено 18 Април, 2010 е да имаше доста разбирачи както и да е другиа път да се надяваме да е добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #28 Отговорено 19 Април, 2010 поне на снимките са само хондите !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #29 Отговорено 19 Април, 2010 Не се подвеждайте по глупостите на някого си .Евала Ви, много Ви се възхищавам !!! .Продължавайте все така! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #30 Отговорено 25 Април, 2010 хайде пак на срещичка(извънредна),че единия ни фен ще забягва за България и реших да си го изпратим както трябва...та да си спомня с добро за нас.Айде,колега,стегна ли куфарите в събота 1-ви май от 16:00 ч. ще те чакаме на периптерото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maxpower 0 #31 Отговорено 7 Май, 2010 И от мене браво за ентусиазма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitko vtec 38 #32 Отговорено 7 Май, 2010 Колега направо ви завиждам В Кипър маи има повече таип р и мугени отколкото в Япония Продължаваите в същия дух. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тодор 18 #33 Отговорено 10 Май, 2010 (Редактирано) В Кипър маи има повече таип р и мугени отколкото в Япония Нали ги внасят директно от там, щот и в Кипър кравая от дясно. Там съм се нагледал на машини. Има маниаци с пари и ентусиазъм определено.Поддържайте огъня в цилиндрите! Редактирано 10 Май, 2010 от Тодор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gstgalin86 0 #34 Отговорено 23 Юни, 2010 здравейте на всички аз съм от кипър туко що си направих регистррация прочетох час от темите и жидях че голяма час от българите сме големи почитатели на Хондите. аз карам хонда цивик и имам няколко приятели които също карат хонди и с удоволствие ще присъстваме на следващия хонда събор на хонда в кипар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #35 Отговорено 23 Юни, 2010 (Редактирано) Евала пичове! Honda си е мания! А щом са дошли и с опели и бмв-та,значи четат нашия форум! Бъдещи хондаджии! Привет и на новия член на форума-gstgalin86 Редактирано 23 Юни, 2010 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #36 Отговорено 24 Юни, 2010 добре дошъл и от мен ще се измисли нещо тези дни за среща,че да се запознаем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gstgalin86 0 #37 Отговорено 25 Юни, 2010 (Редактирано) предлагам ако сте съгласни да направим една збирка в лимасол понеже е посредата на острова и пътя ще е равен за всички Редактирано 25 Юни, 2010 от gstgalin86 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #38 Отговорено 25 Юни, 2010 (Редактирано) предлагам ако сте съгласни да направим една збирка в лимасол понеже е посредата на острова и пътя ще е равен за всичкиняма проблеми знаеш ли кое е най интересното...?все още нямаме кола от лимасол в клуба и не знаем къде мойем да се съберем за по кафенце и евентуално някоя друга гонка какво мислиш по въпроса ?п.п. а от паралимни имаме 3 коли за тях лимасол ще е далечко Редактирано 25 Юни, 2010 от ivomugen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gstgalin86 0 #39 Отговорено 28 Юни, 2010 ще се измисли нещо надявам се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #40 Отговорено 29 Юни, 2010 хайде дайте дата за среща мястото също е важно,защото вече има коли от почти всички краища на кипър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове