TLnVtec 7 #1 Публикувано 13 Март, 2010 Не ми работи Километража може ли да помогнете ??? МОЛЯ ВИ имам Хонда сивик Д15Д2 Автоматик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TLnVtec 7 #2 Отговорено 13 Март, 2010 Няма ли кой да ПОМОГНЕ ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #3 Отговорено 13 Март, 2010 Вероятно имаш предвид D15B2, но така и не разбрах коя година. Приемам че е след 1992-ра, и не е със жило за километража. Има датчик за скоростта които е на скоростната кутия от задната страна, сличва се тои да прави въртели. Но мисля, че е добре да го погледне някои които е в час. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TLnVtec 7 #4 Отговорено 13 Март, 2010 Вероятно имаш предвид D15B2, но така и не разбрах коя година. Приемам че е след 1992-ра, и не е със жило за километража. Има датчик за скоростта които е на скоростната кутия от задната страна, сличва се тои да прави въртели. Но мисля, че е добре да го погледне някои които е в час.95 година е колата и не е със жило ... еми незнам и аз вече :@ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mi7koN 9 #5 Отговорено 13 Март, 2010 Най-вероятно е датчикът, и моят километраж беше отказъл но след сваляне и почистване на датчика всичко си е пак нормално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TLnVtec 7 #6 Отговорено 14 Март, 2010 Най-вероятно е датчикът, и моят километраж беше отказъл но след сваляне и почистване на датчика всичко си е пак нормално.ахам ама датчика в таблото или двигателя ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #7 Отговорено 14 Март, 2010 Добре де, ти не не четеш ли какво ти пиша?!? Прочети ми пак горния пост, написал съм къде се намира датчика. В таблото няма датчик, нито в двигателя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TLnVtec 7 #8 Отговорено 14 Март, 2010 Добре де, ти не не четеш ли какво ти пиша?!? Прочети ми пак горния пост, написал съм къде се намира датчика. В таблото няма датчик, нито в двигателя.Да разбрах те утре ще я закарам да я погледне спецеалист в бош Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
70nK@7@ 0 #9 Отговорено 15 Март, 2010 датчика седи на скоростната кутия....има 3 крачета...при мене проблема беше докато сменяли съединителя едното краче го счупили и после запоили жичка...сега в момента съмс менил датчика,защото оня нямаше оправия.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TLnVtec 7 #10 Отговорено 17 Март, 2010 Благодаря момчета , смених датчика и пак не става ... НЯКОЙ ДА ПРОДАВА ТАБЛО ИЗГОДНО ??? ДА МИ СЕ ОБАДИ АКО ИСКА 0898 38 19 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #11 Отговорено 18 Март, 2010 Да разбрах те утре ще я закарам да я погледне спецеалист в бош Благодаря момчета , смених датчика и пак не става ...Така като гледам специалиста май не е съвсем специалист! Да го беше измерил преди да го смени ли п.с. Дано не е "БОШ" Бургас, че там са само специалисти събрани. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TLnVtec 7 #12 Отговорено 18 Март, 2010 Не в пловдив ама не специялист ... май май ми трябва ново табло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове