ZERO 162 #81 Отговорено 3 Май, 2013 Ще бъде много интересен финал, мисля че Байерн заслужават да спечелят вече... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UnSeen® 22 #82 Отговорено 4 Май, 2013 Аз също подкрепям Байерн, в момента са в топ форма и са достойни шампиони. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #83 Отговорено 4 Май, 2013 Според всички е време Байерн да спечели, само че според мен е Борусия трябва да е шампиона! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hri100p3n43v 3 #84 Отговорено 4 Май, 2013 Който и да спечели ще е заслужено. Вярно, че Байерн е по-силния отбор ама те и миналата година на финала бяха по-силни, но накрая плакаха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #85 Отговорено 22 Май, 2013 Честито на всички фенове. Най-накрая нещо различно 3D финал Шампионска лига - 25 май Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #86 Отговорено 22 Май, 2013 Чудесно, сега остава и да го измислят за хора които по принцип носим очила да става за гледане и ще има сисъл от 3D предаванията! На останалите честито. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vodkin_ 120 #87 Отговорено 24 Май, 2013 не съм фен на Байерн нито на Борусия, но за финала ще подкрепям Борусия в bet365 след като моя отбор не е след финалистите, а именно РЕАЛ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #88 Отговорено 24 Май, 2013 Чудесно, сега остава и да го измислят за хора които по принцип носим очила да става за гледане и ще има сисъл от 3D предаванията! На останалите честито.Какъв е проблема по-точно? Аз съм гледал 3Д на телевизор с 2-ма мои познати, които носят очила и казаха че всичко е ок. Слагаха 3Д очилата пред другите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hri100p3n43v 3 #89 Отговорено 25 Май, 2013 (Редактирано) Уникален финал и още една купа за Байерн. Да им е честита както и требъла де. Редактирано 25 Май, 2013 от hri100p3n43v Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #90 Отговорено 27 Май, 2013 Крайно време беше да вземат финал, че излагацията щеше да е голяма :lol:/>П.П. Прав си колега ZERO, затова и не видях смисъл да коментирам повече за 3D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #91 Отговорено 29 Май, 2013 Какъв е проблема по-точно? Аз съм гледал 3Д на телевизор с 2-ма мои познати, които носят очила и казаха че всичко е ок. Слагаха 3Д очилата пред другите.И почва да се криви образа да те болят очите, въобще една красота неземна. Нормалното нещо което го има в едни други държави е плака която се прави точно по очилата за да не криви, единиственият ми опит с очила върху очила продължи има няма 20 минути.П.П. А за финала, даже на Робен не му се повярва че е вкарал. И не трябваше да вкарава! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове