Jump to content
Radko

Виене в задно ляво колело

Recommended Posts

Колеги вчера карах в провинцията и забелязах и забелязах,че при десен завой се чуве едно виене на "порции" ( все едно не са дозатегнати болтовете на гумите и е хлабава).Нямам идея от какво може да е, но при десен завой като натоварването пада в/у левите гуми и задна си вие...Дайте съвет, дали е някой лагер и колко струва за Акорд 5-та генерация ако е той.Благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А като караш в столицата виенето изчезва ли?Аз преди седмица карах в столицата, по северната дъга на околовръсното, та колата така се раздрънча че не е за разправяне. Оправи се чак когато хванах пътя за провинцията.Дано съм ти помогнал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без значение къде карам. На всеки десен завой се появява.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лагера ти си заминава. При мен историята беше 1 към 1, резултат - заден ляв за боклука

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако наистина е лагер,какъв компромис мога да направя,мога ли да карам така или спешно трябва да влизам в сервиз.Каква ще е цената на този лагер за Акорд 5 генерация?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

В провинцията е 120 лв. лагера на KOYO .. :) За София не знам, колегите да кажат..П.П. А за компромиса, не го прави много дълго, защото датчика на АБС-а е много близко и при по голям луфт на лагера, гривната може да закачи датчика и да го прецака..

Редактирано от martod

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не карай в провинцията и няма да вие , у провинцията много вият лагерите , да знаеш ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

води се лагер главина...взех си втора употреба за 50 кинта и е 6....смяната отнема 20 минути---тряаа ти само як ключ 20 и няколко си...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги може ли да ми каже някой, еднакви ли са лагерите на Акорд 2.0 и 2.2л. (5-та генерация)?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Трябва да са еднакви, заедно с главините.

Публикувано изображение

П.П. Цък...

Редактирано от sebulba

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и да ти е от гумата, ако е стара и крива примерно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги вчера карах в провинцията и забелязах и забелязах,че при десен завой се чуве едно виене на "порции" ( все едно не са дозатегнати болтовете на гумите и е хлабава).Нямам идея от какво може да е, но при десен завой като натоварването пада в/у левите гуми и задна си вие...Дайте съвет, дали е някой лагер и колко струва за Акорд 5-та генерация ако е той.Благодаря!

Към 170лв. е лагера с главината - комплект.Самостоятелно няма как.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...