Phillip 1 #1 Публикувано 3 Март, 2010 Има ли колеги които играят ДОТА ? и ако има може да поцъкаме някой път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #2 Отговорено 7 Март, 2010 Има поне аз за себе си се сещам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #3 Отговорено 2 Декември, 2010 (Редактирано) Тъй като темата на Доминико изчезна,ще пиша в тази.Братя по Гарената-навити за игри тази нощ?Аз се пиша Crankhigh да напомня само и стоя в 10 и нагоре руумовете.Ентусиазиран съм да пише някой за една врътка. Редактирано 2 Декември, 2010 от Jorjo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #4 Отговорено 2 Декември, 2010 По добър няма от мене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #5 Отговорено 2 Декември, 2010 Изчезна да му се невиди , хубаво е че сте се сетили.Вчера играх, ама аз през деня в един приятел и няма как вечер да играя, моя комп не може подкара играта(изгоря ми баш бабаита).Поздрави и да не ми се мяркате като съм с лиона, че улт,дагон ,два хекса и шива и става грозно . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #6 Отговорено 5 Декември, 2010 Хех бегай-маани с тоя лион!! Най -скучния герой в играта.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #7 Отговорено 6 Декември, 2010 Значи ще ти е интересно с моя Gondar..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #8 Отговорено 6 Декември, 2010 Само кажете кога и къде и ще ви покажа класа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #9 Отговорено 6 Декември, 2010 Не съм пипал игри отдавна, ама може да направя 1 игра с вас, ако ме искате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #10 Отговорено 29 Декември, 2010 Ама гарена или батъл.нет играете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #11 Отговорено 31 Декември, 2010 (Редактирано) Влизам в Гарена - мале тоя Тускара момчета е ебати и говедото - тоя маже наред момчееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее вече съм с нов ник manso играем двама с него едно време му го дадох, сега пак го ползвам ко да се прави.Питайте първо, че човека няма идея какво е хонда и мноу псува .Кода е витек -ако ти отговря значи съм аз, той не знае какво е това . Редактирано 31 Декември, 2010 от Dominiko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #12 Отговорено 10 Февруари, 2011 Тая игра с всяка нова версия я развалят все повече и повече... Тоя Icefrog да вземе да се грумне... "Mail me what you want to see in next version"... Искъм 100% stun, 100% evasion, Aghanim's scepter да Improve с +200% damage... да е перманентно WTF mode... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #13 Отговорено 10 Февруари, 2011 Не съм играл скоро мамка му . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashkoy 4 #14 Отговорено 10 Февруари, 2011 Някой WoW играе ли ? :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #15 Отговорено 10 Февруари, 2011 Тая игра с всяка нова версия я развалят все повече и повече... Тоя Icefrog да вземе да се грумне... "Mail me what you want to see in next version"... Искъм 100% stun, 100% evasion, Aghanim's scepter да Improve с +200% damage... да е перманентно WTF mode...Ако не се лъжа, IceFrog вече не работи по разработките на новите версии (не че има особено значение), понеже заедно с Valve, разработват Dota 2. Иначе всеки истински DotA геймър ще се сеща с умиление за версия 5,84 (не че е най-добрата просто беше добре балансирана) Иначе дотата я отказах преди повече от година Успех и много критикали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #16 Отговорено 11 Февруари, 2011 в момента това правя, следващия път като играете дайте да се саберем за едни петици от хонда форума обещавам да не ви own-вам много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #17 Отговорено 11 Февруари, 2011 хехе и дота маниаци имало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #18 Отговорено 11 Февруари, 2011 Аз толкова я псувах дотата преди, че ми дърпаше играчи от развитието ... ся и аз почнах да играя. Мега лейм съм обаче - цъкам само със снайпериста и съм адският бонус, но съм навит някоя вечер да поиграем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #19 Отговорено 11 Февруари, 2011 И аз съм навит.Предполагам paRADOx също. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #20 Отговорено 11 Февруари, 2011 Днес цял ден съм в Гарената. Търсте ме под nickname: P2W.SadKing hf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #21 Отговорено 12 Февруари, 2011 Аз толкова я псувах дотата преди, че ми дърпаше играчи от развитието ... ся и аз почнах да играя. Мега лейм съм обаче - цъкам само със снайпериста и съм адският бонус, но съм навит някоя вечер да поиграем Има нещо такова.. повечето играят само дота и развитие никой =Pp Аз се мъча и от двете да играя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #22 Отговорено 12 Февруари, 2011 И аз съм навит колеги, нека се разберем нещо у гаренката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #23 Отговорено 27 Февруари, 2011 Видите ли ник lol_mafia или Electric_surge Напишете ГГ GG сте OWNED!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #24 Отговорено 27 Февруари, 2011 Абе в Гарената като се логна, след като пусна играта и цъкна на локал, защо не ми излиза нито един хост?Версията ми е 1.24.4.6387 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #25 Отговорено 27 Февруари, 2011 кога ще оформим една дота колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #26 Отговорено 1 Март, 2011 Абе в Гарената като се логна, след като пусна играта и цъкна на локал, защо не ми излиза нито един хост?Версията ми е 1.24.4.6387?? никой ли не знае?айде че ми се играе дотааааааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jujar 0 #27 Отговорено 1 Март, 2011 Абе в Гарената като се логна, след като пусна играта и цъкна на локал, защо не ми излиза нито един хост?Версията ми е 1.24.4.6387?? никой ли не знае?айде че ми се играе дотаааааааКолега дай си скаипа ще ти архивирам и ще ти я пратя ? пък може да направим някоя игрица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MachineMan 1 #28 Отговорено 24 Април, 2011 Ще има ли тупаници скоро, че тъкмо я инсталирах? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #29 Отговорено 24 Април, 2011 Не си казал - не сме се почнали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #30 Отговорено 24 Април, 2011 айде казвайте у коя стая сте пиша се linuxcore Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #31 Отговорено 24 Април, 2011 До седмица ще имам комп ( на мойта) и съм в гарена + това си върнах ника Dominiko -31 level - 1 ден да загрея и почвам да ги депресирам децата, ще ги цепим нали, колко малко остана, не съм играл от Декември . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #32 Отговорено 24 Април, 2011 OK Чакам ви в [ Bulgaria DotA Room 18] !!!!! Nickname: P2W.SadKing Адднете ме като приятел, за да направим игра и да се разцепим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #33 Отговорено 24 Април, 2011 (Редактирано) p2w май съм те засичал, аз сам u4tiv_galfon Редактирано 24 Април, 2011 от PIKap Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #34 Отговорено 24 Април, 2011 Че аз учтив калфон си го спомням като нооб, или нещо се бъркам , като се завърна ми стига само корени да ми носиш и да ми разкриваш гората .Ох как ми се играе с Лиона с Дагона на макс, аганим, може и хекс, ох ох ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #35 Отговорено 24 Април, 2011 u4tiv_galfon е епичен никнейм за българската ДотА сцена! Видиш ли го един път, не можеш да го забравиш (нещо като "THEPRICHINITELQ" и "globalen_tigar"). Аз не съм играл от мнооооого много време, иначе ника ми е "maigadi". Може след месец-два да поцъкаме (след сесията) Успех и много критове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #36 Отговорено 24 Април, 2011 В крайна сметка ще влезне ли някой в руума за да играем?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #37 Отговорено 24 Април, 2011 Мене сега не ме брой, аз няма на какво да играя, тоя лаптоп е с 16мб видео, или по -точно ползва толкова от рамта за видео, а цялата ми рам е 256мб. Драма е........... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #38 Отговорено 24 Април, 2011 Dominiko може и да сме играли Не се имам за много добър, играя от дъжд на вятър. Не бях играл 3-4 години сега преди 2 месеца пак се зарибих нещо Орлине, да има ме сред "най-оригиналните" никове из гарената Парадокс още там ли си ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #39 Отговорено 24 Април, 2011 До сега чаках. Правя 2 игри и си лягам. HF! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MachineMan 1 #40 Отговорено 24 Април, 2011 Оф, сори, аз напраих една без вас, ама излезе много дълга, почти 100 мин.... Някой ако още е жив да казва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове