SH3M37A 5 #1 Публикувано 2 Март, 2010 Здравейте колеги , седях си в нас и ми попадна незнайно от къде светлини за под купето или инак казано неон или нещо от сорта :lol: Успяхме да сложа само отпред утре ще си играя отвсякъде и да го свържа с музиката и ще ви дам клипче отново ето малко снимки : тук се вижда след птичи бомбардировка на предния капак но... тука малко като от NFS стана много яко се получи утре цялата цигания :lol: И да питам как мислите сини светлини на червена кола с зелен неон/ледове дали върви че на мен нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_crx_ 8 #2 Отговорено 3 Март, 2010 И да питам как мислите сини светлини на червена кола с зелен неон/ледове дали върви че на мен нещоИии на мен нещо не ми харесва .... многоо шарено е искам да те попитам тия неони които са отдоло нещо по подробно можеш ли да дадеш за тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #3 Отговорено 3 Март, 2010 ако е червена колата махай тези сини светлини сложи си белиотносно неона пфффф затрудняваш ме може и без него да минеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prisoner 2 #4 Отговорено 3 Март, 2010 Ти сам си го написал (малко циганиика).Според мен червената кола с червен неон ще гърми.Ама да не те гръмне и някоя патрулка внимаваи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #5 Отговорено 3 Март, 2010 Жестоко е, много ме развесели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #6 Отговорено 3 Март, 2010 :huh: експериментирам за ся но определено няма да оставя зеления . червен ще е на 100% VARAD това е модела който имам аз или поне този модел ми попадна за експеримента.VARAD а това е официалния сайт на продукта а идеята ми като завършен проект ///някой ден/// е ТАЗИЗа патрулката ... да не би да има закон за светлените под колата ,че ми е убегнало И ако има какъв цвят нямам право да слагам на моята каруца ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #7 Отговорено 4 Март, 2010 Няма такъв закон слагай ако искаш и пембяни, най много да та разпитат за кво си го сложил, ма им кажи че да виждаш дупките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_crx_ 8 #8 Отговорено 4 Март, 2010 Няма такъв закон слагай ако искаш и пембяни, най много да та разпитат за кво си го сложил, ма им кажи че да виждаш дупките аааа дали няма а :P има има в закона го пище ама незнам точно как беше оформен . а ако не ти се чете може да си снимам фиша които ми писаха на мен :D :D :D мм мен така както свети не ми харесва смисъл светлината сякаш е отрязана ... ако иска колегата може да му покажа моя как е станал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #9 Отговорено 4 Март, 2010 ако можеш покажи да видя понеже още се чудя дали да си взема тази цигания с 14-20 режима на святкане или да си направя в Бг .Какви пари ти излезе всичко ? И мен много ме дразни че е отрязан .... а тука до няколко дена ще видя как стой на снижена хонд понеже моята е висока все още и да си преценя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_crx_ 8 #10 Отговорено 5 Март, 2010 ако можеш покажи да видя понеже още се чудя дали да си взема тази цигания с 14-20 режима на святкане или да си направя в Бг .Какви пари ти излезе всичко ? И мен много ме дразни че е отрязан .... а тука до няколко дена ще видя как стой на снижена хонд понеже моята е висока все още и да си преценя. ами нов съм във форума и незнам точно как става качването на снимка . Ако можеш да обясниш как се качва с удоволствие веднага качвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_crx_ 8 #11 Отговорено 5 Март, 2010 (Редактирано) http://ivancrx.snimka.bg/tuning/crx.479865.17673366 http://ivancrx.snimka.bg/tuning/crx.479865.17673369 Така свети ;) Цялата работа ми излезна към 100 лв това са кабели и диодни лентички и едно копче против полицаи ;) забравих да кажа че за отдоло ми излезна около 80 аз щото и вътре я правих да свети http://ivancrx.snimka.bg/tuning/crx.479865.17673383http://ivancrx.snimka.bg/tuning/crx.479865.17673384 И чесно да ти кажа колега непредполагах че на по светло ще се вижда ама се оказа че тия пущини светят много :D :D ИЗВИНЯВАМ СЕ НА МОДЕРАТОРИТЕ ЗА ПРЕДНИЯ ПОСТ !! Редактирано 5 Март, 2010 от Ivan_crx_ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #12 Отговорено 5 Март, 2010 добре е аз гледах снощи на едно момче от варна колицата ,много добре е направена и много ми хареса как свети.Можеш ли да дадеш повече инфо за тази лента ?Ако от тука си купя модула /тези рязаните / и го заменя с този дето ти имаш /// примерно /// дали ще усмея да ги свържа :?че тези са на 3 кабелчета..... Ето го другия колета някой може да го познава И неговата идея не е лоша А относно фуражките:Разбрах че нямам право да слагам искрящи цигании или директна светлина която да заслепява или отвлича вниманието на останалите участници в движението //// светлинки по чистачките , цицките за вода , и останалите изобретателни места няма право///иначе за светлините отдолу нямало проблем стига да не е пряка светлина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
newborn 0 #13 Отговорено 5 Март, 2010 по-скоро голяма цигания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #14 Отговорено 5 Март, 2010 иначе за светлините отдолу нямало проблем стига да не е пряка светлина да ама не:Из закона за движение по пътищата"Раздел XVII, Чл. 76. Забранено е използването на други светлини, освен предвидените в този закон и издадените въз основа на него нормативни актове."а превидените в този закон са: Габарити, къси, дълги, мигачи, осветление на задния номер, светлина за движение назад и фаровете за мъглатака че не са огладняли... не са се заяли... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #15 Отговорено 5 Март, 2010 четох го това знам го , но явно всеки полицай го тълкува както му изнася Понеже на мене полицай с стаж повече от 30 г ми го каза това И това е голяма глупост .... само скапаните американци ли ще се радват на такива лиготийки , а останалите страни ще седим и гледаме как хората си имат свободата да си правят колите както им кефне :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgh 6 #16 Отговорено 5 Март, 2010 (Редактирано) От тоя тип циганийки най-много ми допада идеята за поставяне на диодна лента в долната част на вратите. Вечер на тъмно като отвориш вратата и слизаш да ти мъждука съвсем слабо в краката, та да виждаш къде стъпваш. Всичко останало ми се вижда прекалено кичозно.п.п. И в багажника също става.... даже при мен съм го направил това. Че на фабричната мижава лампичка ходи си намери нещо в багажника в пълна тъмница Редактирано 5 Март, 2010 от pgh Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prisoner 2 #17 Отговорено 6 Март, 2010 Колега можеш ли да качиш една снимка да видим какво си направил в багажника че ме заинтригува.Голям та-ак е тази лампичка в момента,все едно я няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgh 6 #18 Отговорено 6 Март, 2010 ще снимам и ще кача, но не очаквай кой знае какво - просто е значително по-светло в багажника и светлината е бяла а не жълто-лайняна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic93 0 #19 Отговорено 6 Март, 2010 кефи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_crx_ 8 #20 Отговорено 6 Март, 2010 (Редактирано) Редактирано 6 Март, 2010 от Ivan_crx_ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_crx_ 8 #21 Отговорено 6 Март, 2010 (Редактирано) ами тези са на една лента обаче метър - 35 лв и като сметнах колко ще ми трябва и малко поразмислих обаче много ми харесваше как свети и наи - важното много добре разпръсква светлината а и не е като пръчките да се чудиш какво да ги праиш и как да ги криеш. И така един ден ми доиде музата и направих само отпред наложиха се малко корекции и после се захванах и с останалите .могат да се режат на 3 и така после ги запояваш с кабелчета МОите са с 2 само + и - при теб са 3 защото наи вероятно 3тия е контролния да мигат а за моите ми отне към 2 вечери от 17 до 3,4 сутринта :D Редактирано 6 Март, 2010 от Ivan_crx_ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prisoner 2 #22 Отговорено 6 Март, 2010 ще снимам и ще кача, но не очаквай кой знае какво - просто е значително по-светло в багажника и светлината е бяла а не жълто-лайняна Имам едни идеи за LED светлини,но ми е интересно ти какво си измислил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #23 Отговорено 7 Март, 2010 Не знам някой дали видя тази кола как е направена но ми харесва идеята на момчето и много добре го е направил Да пурите при мен са с 3 кабелчета което 3-то е да ги контролира но предполагам че и на самите диоди //като твоите // ще трябва да се добавя платка с зададените параметри на циганийката Мислил съм за вратите когато се отворят да светят поне да показва къде стъпваш И НА състезателите че ти е отворена вратата нощем както и за багажника като се постопли малко ще си поиграя да направя нещо и да споделя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniboy 0 #24 Отговорено 8 Март, 2010 четох го това знам го , но явно всеки полицай го тълкува както му изнася Понеже на мене полицай с стаж повече от 30 г ми го каза това И това е голяма глупост .... само скапаните американци ли ще се радват на такива лиготийки , а останалите страни ще седим и гледаме как хората си имат свободата да си правят колите както им кефне :fun: :D АМИ ДА ЗАКОНЪТ СИ Е ЗАКОН, НО ДОСЕГА НЕ СЪМ ЧУЛ ХВАНАТ И НАКАЗАН СА ПОДОБНО НЕЩО В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ.... ВЯРНО, И ЗА ТУК НЕ СЪМ ЧУВАЛ, НО АСО НЯКОЙ Е ЧУЛ, ДА СПОДЕЛИ.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_crx_ 8 #25 Отговорено 8 Март, 2010 кефи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgh 6 #26 Отговорено 11 Март, 2010 Ето поисканите снимки на багажника. Сложих детското столче вътре и някакви бели листа та да се вижда нещо как го осветява, че иначе всичко е черно и нищо не може да се види по снимките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #27 Отговорено 11 Март, 2010 Ама този хюндай не свети така красиво на живо... плюс, че му свети в няколко цвят ... абе като го видя и се сещам за нийд фор спийд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prisoner 2 #28 Отговорено 16 Март, 2010 Ти какви лампички си използвал за багажника,предполагам някакъв вид LED. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgh 6 #29 Отговорено 16 Март, 2010 Опасявам се че така нагло се вмъкнахме в темата на колегата за което се извинявам.Но сме си по темата все пак - "Циганийка"Използвал съм същата самозалепваща светодиодна лента, която "най-големите" в тунинга си лепят по фаровете за да имитират Audi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #30 Отговорено 16 Март, 2010 А снимка на готиния Хибрид Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgh 6 #31 Отговорено 16 Март, 2010 (Редактирано) 2 снимки съм сложил тук http://forums.hondabg.com/index.php?s=&...st&p=150746 Редактирано 16 Март, 2010 от pgh Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #32 Отговорено 16 Март, 2010 Имах предвид снимка, която е малко или много по темата, на която е със светодиодните ленти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgh 6 #33 Отговорено 16 Март, 2010 (Редактирано) Ха! Не очаквах това, защото снимките от багажника са точно 3 поста над въпроса ти Помислих, че колата искаш да видиш - > http://forums.hondabg.com/index.php?s=&...st&p=402515 Редактирано 16 Март, 2010 от pgh Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #34 Отговорено 16 Март, 2010 Не съм внимавал при четенето изобщо! Асоциирал съм три думи от мнението ти с "Ауди" и съм помислил, че LED лентата се е озовала на фаровете на "хибрид" за дейлайт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgh 6 #35 Отговорено 16 Март, 2010 (Редактирано) Е верно ли това си помисли? Опазил ме господ! Това вече би било най-голямата цигания и между другото най-щеше да пасне на темата, но няма да съм аз човека :) Редактирано 16 Март, 2010 от pgh Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #36 Отговорено 17 Март, 2010 Е верно ли това си помисли? Опазил ме господ! Това вече би било най-голямата цигания и между другото най-щеше да пасне на темата, но няма да съм аз човека :) между другото аз това го направих - сложих две диодни бели ленти в долната част на фаровете, ама не ми хареса и сега мисля да осветлявам багажника с тях, или може да се мъча да ги сложа под праговете някак си да светят навътре(под цялата кола) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgh 6 #37 Отговорено 17 Март, 2010 За под праговете две лентички големи , колкото фар предполагам ще са ти къси и мисля че пак няма да ти хареса резултата. Дълги ленти от край до край ти трябват за праговете за да се получи нещо. Слагай ги направо в багажника ако питаш мен, не толкова за естетика, колкото за удобство. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #38 Отговорено 21 Април, 2010 Липсвах за кратко Но ето ме обратно в форума темата И В БЪЛГАРИЯ .Малко офф по темата но не ми се отваряше друга :Търся си магазин в който могат да ми направят лента с надпис "Добре дошли в България" + "Welcome to Bulgaria" в горния край на задното стъкло и в долния на английски?!??!??? ЗАЩО ще питат някой от вас .Бензина под всякаква критика , пътищата като бензина ЗЛЕ , ХОРАТА ОЩЕ ПО ЗЛЕ , цените НЯМАМ ДУМИ , ЗАКОНА - НЯКОЙ НЕГРАМОТНИК ГО Е ПИСАЛ и още много неща мога да изброя ...... предполагам и вие това го пиша понеже живея в чужбина и се върнах да уча в България ---- Грешка голяма но по темата ...Сложих си би ксенон на каручката свети перфектно диодите за багажника са много добра идея и мисля да направя подобна операция )) мисля вече и за някакви светодиоди когато си отворя вратата да ми свети на улицата да виждам къде стъпвам , понеже на 2-3 пъти щях се удавя в локвите да не кажа ямите с вода ..... както и за някакви светодиоди под предния капак , понеже ми се наложи нощно време да се ровя по двигателя в междуградски условия )) и една такава система ще ми е в + И решетка или някакъв предпазител с който мога да си предпазя колата да не ми отворят предния капак !!Пред мен момче ми показа как може да се отворят най малко 5 коли на паркинга +с моята хода през решетките отпред , как се неутрализира алармата и безшумно се влиза обира и изчезва от колата /// това не ми го показа но следва след първите 2-3 операции /// Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sinoptika 12 #39 Отговорено 24 Ноември, 2010 бих казал голяма цигания поне еднакви цветове да беше барнал ама теб щом си те кефи карай си така и хич да не ти пука за хорското мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове