Jump to content
DaGa

Проверка за акт в КАТ..Как?!

Recommended Posts

Здравйте,вече стават почти 3 години от както ме спряха и искаха да ме проверят за аклохол, аз отказах, прибраха ми книжката и талона, написаха некъв акт но копие на мен не ми дадоха, само ми дадоха бележка да отида за кръвна проба. Аз не отидох /сега не ми се обяснява по какви причини./. И от тогава до ден днешен нито честитка, нито постановление нито нищо не е идвало в пощенската ми кутия! Та въпроса ми е че искам да проверя какво става с книжката ми. То вече почти 3 години са се минали аз си чакам чинно нещо да ми дойде, да ида да си платя ако трябва ама не.... То сигурно ако е имало наказание и то е изтекло, ама точно това искам да проверя! какво ми става с книжката. То и друго се чудя, то полицайте ми прибраха книжката и талона- хубаво, ама после си ме пуснаха сам с колата да ида да дам кръвна проба!? нито тръгнаха след мен нито нищо. Та се чудя да не са ми метнали книжката и талона някъде, че не им се е занимавало и аз сега само да седя и си чакам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравйте,вече стават почти 3 години от както ме спряха и искаха да ме проверят за аклохол, аз отказах, прибраха ми книжката и талона, написаха некъв акт но копие на мен не ми дадоха, само ми дадоха бележка да отида за кръвна проба. Аз не отидох /сега не ми се обяснява по какви причини./. И от тогава до ден днешен нито честитка, нито постановление нито нищо не е идвало в пощенската ми кутия! Та въпроса ми е че искам да проверя какво става с книжката ми. То вече почти 3 години са се минали аз си чакам чинно нещо да ми дойде, да ида да си платя ако трябва ама не.... То сигурно ако е имало наказание и то е изтекло, ама точно това искам да проверя! какво ми става с книжката. То и друго се чудя, то полицайте ми прибраха книжката и талона- хубаво, ама после си ме пуснаха сам с колата да ида да дам кръвна проба!? нито тръгнаха след мен нито нищо. Та се чудя да не са ми метнали книжката и талона някъде, че не им се е занимавало и аз сега само да седя и си чакам.

ходи с в КАТ и си питай там.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, отиди в КАТ там всичко ще ти кажат, няма как да дадем отговор, само предположения. Колкото и да предполагаме обаче, пак ще трябва да ходиш в КАТ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти за какво я пускаш тази тема? :) С какво точно искаш да ти помогнем?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Питай господата катаджии на място ще ти обяснят за кво иде реч :D1. Според мене няма да ти я върнат, защото никой няма да ти я пази 3 години без да ти са обадят поне.

Редактирано от yokozuna™

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...