civic1.5 0 #1 Публикувано 28 Февруари, 2010 Фенове, от Русе сам това ми е 3та Хонда, сега сам на Боровец на работа и като идвах колата започна да губи мощност. Както и да е стигнах на работа и започнах проверките, оказа се че не стига гориво до първи цилиндар, от какво може да е? Все си мислъ че е от инжектора. Даите и др. предположения.Каде в София могат да ми ги почистят. Предварително ви благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #2 Отговорено 28 Февруари, 2010 Фенове, от Русе сам това ми е 3та Хонда, сега сам на Боровец на работа и като идвах колата започна да губи мощност. Както и да е стигнах на работа и започнах проверките, оказа се че не стига гориво до първи цилиндар, от какво може да е? Все си мислъ че е от инжектора. Даите и др. предположения.Каде в София могат да ми ги почистят. Предварително ви благодаряСЕРВИЗ "ОМБРЕ"-ЕСТЕСТВЕНО, ТАКА И ТАКА СИ ДОШЪЛ ОТ РУСЕ В СОФИЙСКИЯ ВИЛАЕТ. ВЪВ ФОРУМА МУ ИМА КООРДИНАТИТЕ, ЧУЙТЕ СЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове