nakata_g 7 #1 Публикувано 25 Февруари, 2010 Надявамсе да съм малко поне полезен за тези които искат а немогат да си монтиратhttp://nakatag.snimka.bg/automobiles/plazm...ometraji.477754 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #2 Отговорено 25 Февруари, 2010 (Редактирано) Здравей,стрелката на бензиномера как я извади и после отчита ли вярно? Също за температурата? И последно "стъклото" на таблото как се сваля, но само стъклото? Редактирано 25 Февруари, 2010 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #3 Отговорено 25 Февруари, 2010 еми аз като гледам колегата си е нямал стрелка за бензина, а температурата си стои постояно горе...Иначе стъклото е на няколко щипки отгоре и отдолу и излиза, нищо сложно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #4 Отговорено 25 Февруари, 2010 ^^^^^^Благодаря за отговора колега скоро ще закича ринговете тогава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #5 Отговорено 25 Февруари, 2010 ^^^^^^Благодаря за отговора колега скоро ще закича ринговете тогава.Моля, моля Стелките не се махат, щото после кофти...нямат нагласяне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata_g 7 #6 Отговорено 26 Февруари, 2010 Напълно съм сагласен, СТРЕЛКИТЕ НЕСЕ СВАЛЯТ ЧЕ ГОЛЯМА ГРЕДА единствено свиваш пластиката и я нанизваш както можеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #7 Отговорено 26 Февруари, 2010 някъде бях чел за този проблем, и му бяха намерили решени /за стреклите говоря/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #8 Отговорено 26 Февруари, 2010 Тук малко го обсъдихме това за стрелките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata_g 7 #9 Отговорено 26 Февруари, 2010 моите така или иначе за бензина ми се счупи стерлата, а за водата ми е с обърнати полюси и показва на обрфатно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #10 Отговорено 27 Февруари, 2010 Стрелките ако ги направиш червени, или някакъв друг цвят ще са по добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #11 Отговорено 27 Февруари, 2010 Колега малко смешно с тез китайските плазми, иначе евала за усилията и за снимковия мат`рял. Ще е полезно на много млади тунери у нашей форум Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata_g 7 #12 Отговорено 27 Февруари, 2010 Колега малко смешно с тез китайските плазми, иначе евала за усилията и за снимковия мат`рял. Ще е полезно на много млади тунери у нашей форум Незнам за теб но на мен михаресват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове