Jump to content
24021

Утрепките на форума

Recommended Posts

Така аз почвам от stefan milev така наречения модератор защото без да предупреждава че ще спира профили замразява и т.н. по късно ще продалжа за господин стефан.. ако до тогава не замрази и тоя профил или истрие темата което е много по вероятно после ще ви обясня за какво и с каква цел пускам тази тема

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ъмм, не е много уместно така да се говори май... :D Защо не решихте проблема с човека на лични съобщения?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ъмм, не е много уместно така да се говори май... :D Защо не решихте проблема с човека на лични съобщения?

ами не е уместно , но с този човек така не може да се говори тои е пораснал пот капака и пот мишниците така че тука всички да гледат сеийра

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човек ти се вкара във V-tech-а вече :D Спокойно, така нищо няма да постигнеш. Поговорете цивилизовано е моя съвет

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И що си мислиш че можеш да занимаваш форума с некфи твои лични работи ... Г-н Анонимен ! Я марш ... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И що си мислиш че можеш да занимаваш форума с некфи твои лични работи ... Г-н Анонимен ! Я марш ... :)

лични , марш ? ти малко си смали муцунката без да плямпаш мн мн , за кво да съм анонимен искаш да ме видиш ли Г-н отворко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пак се почна със селските истории.Начина по който се държиш обяснява действията на модератора!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) .. Стефанеее .. оттървах та .. ся ше почне за мен да пуска теми ... младежа ! Ше тряя да почерпиш .... :)

"Кара: По късно ще ти обясня" :)

Редактирано от iVo®оcKonоFF

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва са ти първите постове....правилата явно не си ги чел....неграмотен си и си мислиш че си интересен...много скоро всичко ще приключи зле за теб,така нищо не се постига!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

24021, без да кажеш кой си и какъв е проблема , никой няма да те вземе на сериозно и не очаквай други постове. Дори и след обесняването на дадения "проблем" не е гаранция че няма да продължат подигравките. Свидетели сме не веднъж на подобни теми , само защото някой админ е забърсал дадена тема/мнение неотговарящи на правилата на форума ......

Ако е такъв случая: БРАВО на Стефан , а ти няма смисъл да пишеш повече.

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пак се почна със селските истории.Начина по който се държиш обяснява действията на модератора!

Преди това не съм се държал вопще така споко , а да и селянче сам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) .. Стефанеее .. оттървах та .. ся ше почне за мен да пуска теми ... младежа ! Ше тряя да почерпиш .... :)

никой няма да те почва тебе споко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва са ти първите постове....правилата явно не си ги чел....неграмотен си и си мислиш че си интересен...много скоро всичко ще приключи зле за теб,така нищо не се постига:)!

Първите постове с тая регистрация , явно много пъти съм ги чел... грамотен съм и не се мисля за интересен , ще приклчи зле за мен но не и за теб така че траи сега и ти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми хубава тама си заформихме, само дето пак е в грешния раздел

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

емотиконка дет яде пуканки :)Колега кажи за какво иде реч поне :)

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

24021, без да кажеш кой си и какъв е проблема , никой няма да те вземе на сериозно и не очаквай други постове. Дори и след обесняването на дадения "проблем" не е гаранция че няма да продължат подигравките. Свидетели сме не веднъж на подобни теми , само защото някой админ е забърсал дадена тема/мнение неотговарящи на правилата на форума ......

Ако е такъв случая: БРАВО на Стефан , а ти няма смисъл да пишеш повече.

и аз също съм свидетел на подобни теми , но чак до сега се чудих за какво хората пускат тия теми ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

емотиконка дет яде пуканки :)

да ти помогна .. :) ... аз си сипах една ракия ... спаааааааааам ! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами пишат ги, защото явно не им изнасят правилата на форума или по точно това че някой им налага наказание, защото не са спазили правилата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Просто стига толкова. Това ти е четвъртият ти акаунт който си правиш само и само за да сереш тук. Спри се.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...