Newbie 5 #1 Публикувано 19 Февруари, 2010 Здравейте колеги имам много кофти проблем от вчера се получи, и преди съм го имал, но се беше оправил след като си сложих подкалници...Значи колата е с газова уредба ловато-пълен инжекцион.Вчера закъсах в едни снегове и много буксуваше, а предната брония ми се беше счупила преди 3-4 дена в едни коловози.Това ви го казвамю защото точно, след като я избутахме и снега почна да се топи (щото беше затънала до картера в сняг) и почна да придърпва и на газ и на безнзин докто качи 2-3 хиляди оборота се едно седи на празен ход и мирише ужасно на неизгорели газове...Преди ми го правеше този проблем но след калто изсъхна напълно колата се оправи само и като сложих подкалниците беше заспало направо.ПС: Имам чувство, че нещо се мокри... и докато изсъхне прави проблеми.Отворих делкото но си е сухо.Някакви идей ? !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #2 Отговорено 19 Февруари, 2010 !!! Колега какъв е тоя мотор D14A3 модел `89 година ?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Newbie 5 #3 Отговорено 19 Февруари, 2010 (Редактирано) Опа 98-а !!! моя грешка също мсиля че ми гори бензин заедно с газта възможно ли е, понеже и като стъм на газ отзад мирише на неизгорен бензин.В сряда сложих за 10 лева бенз да има да пали, днес го няма изобщо...Проблема е същия, като на този колега http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=45028 Редактирано 19 Февруари, 2010 от Newbie Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове