vakaman 0 #1 Публикувано 18 Февруари, 2010 Здравейте колеги,Харесъл съм си Сивик, 6-то поколение, хечбек, двигателите 1.4iS и 1.5i. Ще ми е първа кола. Общо взето искам да ви попитам за мнения по поддръжката и разходите. Добре ли е за начинаещ шофьор и дали мога да намеря някоя читава за около 3-4 хиляди лв. И става ли за нашите пътища, т.е троши ли се много?Мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #2 Отговорено 18 Февруари, 2010 Според мен за първа кола си е супер.Поддръжката е като на всяка друга кола,не е по-скъпа,ако това питаш.Доста издръжлива кола е-става и за нашите пътища .И да за 3/4 хиляди би трябвало да си намериш добър екземпляр. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buleka vti 5 #3 Отговорено 18 Февруари, 2010 (Редактирано) Здравейте колеги,Харесъл съм си Сивик, 6-то поколение, хечбек, двигателите 1.4iS и 1.5i. Ще ми е първа кола. Общо взето искам да ви попитам за мнения по поддръжката и разходите. Добре ли е за начинаещ шофьор и дали мога да намеря някоя читава за около 3-4 хиляди лв. И става ли за нашите пътища, т.е троши ли се много?Мерси предварително Ако си решил Хонда-вземай и чети каквото те интересува из форума.Ако ще питаш дали се "троши много" явно си сбъркал форума......... А съдейки по снимката която си сложил за аватар-май наистина не ти е много мерак за Хонда. Успех с покупката! Редактирано 18 Февруари, 2010 от buleka vti Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki1 2 #4 Отговорено 18 Февруари, 2010 Добре си се ориентирал .6-ген е много красива и здрава кола-почти не се троши.Бих ти препоръчал ако търсиш по-подробно да вземеш Д14А3 мотора-90 к.с..Доста е еластичен и пъргав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dex2ex 5 #5 Отговорено 18 Февруари, 2010 Грешка. D14A4,D14Z2 са твоите двигатели а ако намериш читава 1500 кубика не се замисляи и скачаи направо в нея. 1.4ИС е мааалко слабичка поне според мене т.е. има още какво да се желае откъм мощност но все пак колата е чудесна за каране няма да сбъркаш и с такава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #6 Отговорено 18 Февруари, 2010 (Редактирано) Здрасти и от менСамо положителни неща мога да кажа за 6 генерация, с D14A4 двигател съм. Ако си вземеш такава, независимо с какъв двигател е (1,4 или 1,5), ще върви прилично. Ще останеш и много доволен относно поддръжката: най- често ще ти се налага да сменяш маслото на двигателя и филтри (например веднъж годишно) . Евентуално горна или долна помпа на съединителя в зависимост от състоянието им, но оригиналните карат с години !Успех с покупката.Поздрави Редактирано 18 Февруари, 2010 от JoroHondata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANDRESHKO 29 #7 Отговорено 18 Февруари, 2010 Има само един минус че като опознаеш пазаруването в ибей няма спиране Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #8 Отговорено 18 Февруари, 2010 бива като съотношение цена->качество, така че смело Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #9 Отговорено 18 Февруари, 2010 За 3500 можеш да вземеш и 98-ма Сивик,така че не се замисляй ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vakaman 0 #10 Отговорено 19 Февруари, 2010 Благодаря ви много колеги за мненията и съветите! В повечето форуми като човек зададе подобен въпрос и всички му се нахвърлят... Като посъбера парички до един два месеца ще видя какво се предлага на пазара и ще се похваля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vladislavski 0 #11 Отговорено 6 Март, 2010 за 4000 лв може да се вземе доста добра хондичка, те сега и цените паднаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alex gti 0 #12 Отговорено 6 Март, 2010 За тези пари един приятел си взе 1.5 V-TEC 2001г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АНДРО 22 #13 Отговорено 7 Март, 2010 Изобщо не се замисляй-идвай в отбора на 6-ците! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
patzko0 0 #14 Отговорено 7 Март, 2010 Аз карам 6ген 1.4 от 2 седмици, няма слизане от тази кола. За града е добра не харчи, горе долу набира добре като я настъпиш. Здрави са, но мойта е много нискаа и вече като вида дупка или полегнал полицай бия аварийки и давам назад : )). А за частите, японските част са малко по скъпички, от обикновените немски коли например. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #15 Отговорено 7 Март, 2010 Купувай смело, не му мисли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове