B E X 3 M 979 #1 Публикувано 17 Февруари, 2010 някой може ли да ми каже как да махна дръжката на ръчната на сивик 5 ген че съм решил да я сменям.ще съм ви благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusen4e 67 #2 Отговорено 18 Февруари, 2010 За съжалени не мога сега да открия инструкция за поставяне на нова дръжка на ръчната спирачка, но от нея се убедих, че единственият начин да се свали е да се пререже по цялата дължина, т.е. интервенцията е необратима. Затова аз се отказах от подобно нещо поне докато не ми попадне много хубава и задължително пасваща дръжка от естествена кожа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velkoto 7 #3 Отговорено 18 Февруари, 2010 (Редактирано) С малко въртене наляво-надясно и с много силно дърпане навън, никакви резания и такива други интервенции не трябват...оп сега видях че става въпрос за 5-та генерация, а аз ти казах как е на 6-та но предполагам, че е по същия начин Редактирано 18 Февруари, 2010 от velkoto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #4 Отговорено 25 Февруари, 2010 няма сваляне това нещо.а някой да знае какви са чените да я направят с кожа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове