Jump to content

velkoto

Фен
  • Мнения

    73
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

7 Neutral

Относно velkoto

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 4.01.1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София/Пазарджик
  1. И аз от тоя чакам извинение, при все че му подарих 20 лева. Тц, тц, тц, аре мен си ме псувай нали аз съм си виновен, че съм ти се доверил, ама по колегите що се нахвърляш незнам. Сам каза, цитирам: ...еми ето, че желанието ти се сбъдна и хората прецениха кой крив и кой прав, но явно ограничените ти умствени възможности отново не искат да приемат, че вината си е в теб. Кажи си чистосърдечно "така и така, опитах пич да те мина, не стана, съжалявам!" и тва е, стискаме си ръцете и по живо по здраво и за мен случая е забравен.
  2. Ей, келеш, престани да дразниш вече. Още от самото начало на темата съм ти написъл че не съм ти за 20-те лева и не ги искам. Направил съм темата да предпазя други колеги от евентуални "сделки" с палячо като теб. Целта ми с темата не е да си върна кирливите 20 лева, с които осигурих една кръчма на жена ти, тъй като очевидно ти нямаш тази финансова възможност, щом правиш цигански номера за такава смешна сума, а просто колегите да са нащрек когато пазаруват от теб, ако въобще модераторите ти позволят да го правиш вече тук.
  3. Въй за 20 лева ква хранилка стана. Ивелинчо, пич, не съм за 20-те лева, можем да си ги завреш където пожелаеш. Не си искам обратно парите тва да е ясно. Подразни ме момченце факта, че много долно лъжеш и се опитваш да ме изкараш по-голям идиот отколкото съм всъщност. И сега отново продължаваш да лъжеш, като казваш че е недоглеждане от твоя страна и отново ще ти го докажа. Не си видял че ми трябват за японски сивик а момченце, така ли, а кво се вижда от личните съобщения: ПС: А дали си п..ка, незнам ама дори те е страх името да си напишеш, след като изпращача който фигурира в разписката на Еконт е жена.
  4. velkoto, дай снимки на рамената и да го разрешаваме спора. Ми то нема нужда, тъй като както виждаш той по-нататък в съобщенията си признава че са от англичанка. Ма ако пък требе, че ги снимам... ПС: Ето и набързо снимки...
  5. Здравейте, колеги. Става въпрос ето за този индивид http://forums.hondabg.com/index.php?showuser=13057 . Значи къв е случая..хм мене чак ми е неудобно да пиша заради некви 20 лева, ама аман от детски истории и лигавщини. Та значи поръчах си от колегата рамена за чистачки за 6-та ген. японка, при което получих такива от англичанка, които нямат нищо общо с тези за японката. Майната му, викам объркал се е, случва се. Чакай да го питам той кви рамене ми праща - тика пускам и цели разговор на лични:Аз: Колега, от ква кола са тия рамена?Той: Хонда сивик 6 генерация хечбек японски Той: защо какво има Аз: не са от японка а са от англичанка, особено задното няма нищо общо с тва на японката! Той: с колко врати е твоята Аз: Еми ти си си отговорил на въпроса с колко врати е: "Хонда сивик 6 генерация хечбек японски"...хеча е с три врати Той: хеч бек не е кола само с 3 врати,може да е и с 5 врати незнам дали знаеш Аз: Абе японски хечбек с пет врати 6-та генерация има ли бе пич??? Що са правиш на ударен не ми е ясно? Той: аз не съм казвал,че колата ми е с 5 врати,а и нещо друго сега имам англичанка,чистачките от японката са съвместими с тези на англичанката ама както и да е не ми се спори Аз: Ей, пич, рамената нямят НИЩО ОБЩО. Кво правим сега? Той: какво искаш да правим,ти нито поиска да ги видиш преди да ги вземеш,нито поиска снимки каза направо пращай ги и толкова.и ето ,че е станало разминаване явно аз какво съм виновен Ми тва е оттук нататък няма смисъл да си пиша с него, грешката е в мен че за пореден път се предоверих на "колега" от форума, а то става въпрос за некви си кирливи 20 лева. Ама халал да са му... Въпроса е че го направи с ясната цел да ме излъже, ей туй ме поздразни...
  6. Хубаво е да не се изказваш неподготвен, колега. Нито си бил в колата при мен за да знаеш какво е станало, нито нищо, така че си запази "компетентното" мнение за себе си. Нито скърцаше, нито тропаше, а просто трябваше да избирам - да се ударя в колата до мен или да мина през отводнителна шахта, която нямаше капак.
  7. Готово, ама ми излезе златен тоя шарнир с тая пътна помощ
  8. Така кат гледам, пак ще викам Пътна помощ Нема сваляне тва.Кажете ако знаете някой сервиз в околността на кв. Стрелбище, Иван Вазов и т.н?
  9. Здравейте,колеги. Не съм писал във форума почти 2 години, ама пуста Хонда се не чупи Сега обаче имам следния проблем. Онзи ден до ЕКО-то на бул.България счупих преден долен шарнир, та трябваше да викам Пътна помощ да ме хвърли пред блока в кв.Стрелбище. Решил съм да пробвам сам да го сменя, обаче стигнах до там, че не мога да избия стария шарнир. Ако можете да ми дадете някакви насоки, как да го измъкна? Или някакви други тънкости ако има при смяната?
  10. С черен трансперантен спрей. Колкото повече ръце ги минаваш толкова по-тъмни стават. Накрая ги запечатай с лак, защото след втората автомивка ще се е обелила боята. Другият вариант да ги затъмниш е с фолио, ама какво е точно фолиото с което ги правят не мога да ти кажа.
  11. Никаква разлика нямат, сменяй без да се притесняваш
  12. Абе брат що мислиш некви сложни схеми?! Няколко човека ти казаха, с диодна лента става супер лесно и най-равномерно...ти по некви жичкаджии тръгна. И за какви чашки говориш?
  13. Самостоятелен е бушона за реотана на задното стъкло и се намира под волана от лявата страна на краката ти
×
×
  • Създай нов...