Jump to content
buleka vti

смяна на ангренаж в Бултрако

Recommended Posts

Някой сменял ли е ангр.ремък в Бултрако и колко излиза като пари?А също и дали ще се навият да го направят с моите вече купени консумативи-ремък,ролка,водна помпа и пистови ремъци?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В софийския Бултрако ще ти го сменят със твои консумативи, но се разбирате, че не дават гаранция. Труда мисля беше към 70-100лв, но все пак звънни да питаш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ги смених там, за труд взимат 110 кинта. (Акорд '99) Доста свиреха след това, но минах от там веднъж и ги притегнаха, безплатно разбира се !Почти навсякъде взимат толкова.

Редактирано от raddev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ок.Мерси!Ще реша какво да правя-има вариянт и сам да си го сменя но ме притеснява болта на шайбата че няма развиване.Веднъж пробвах на една D14-ка изкривих си удължението на гедорето и се отказах :( Пък казват че болтът после се и лепял и незнам с какво.Иначе ремъци съм сменял на доста коли но нито веднъж на Хонда.Все съм вадил късмет че са обслужвани от оторизирани сервизи в чужбина и не се е налагало аз да го правя.Но сега като дойде ред на моята B16-ка направо съм в шах.По сервизните книги виждам че се използва специален инструмент за развиване на болта на шайбата?Не съм се пробвал още да го напъна да видя дали ще тръгне но ако е лепен ще трябва да се обърна към някой оторизиран сервиз.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е лепен може да го нагрееш малко за да се размекне лепилото и тогава напъваш. Само гледай да не разтопиш семерингата на коляновия вал от много нагряване.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С пистолет на въздух или с дълго рамо и г-образен ги правя аз :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С пистолет на въздух или с дълго рамо и г-образен ги правя аз :)

С дълго рамо ОК!Ами самата шайба с какво да я застопоря че да не се върти?Ето ви едно интересно клипче за инструмент -ключ за развиване.http://www.streetfire.net/video/How-to-loo...onda_131041.htm

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...