buleka vti 5 #1 Публикувано 16 Февруари, 2010 Някой сменял ли е ангр.ремък в Бултрако и колко излиза като пари?А също и дали ще се навият да го направят с моите вече купени консумативи-ремък,ролка,водна помпа и пистови ремъци? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #2 Отговорено 16 Февруари, 2010 В софийския Бултрако ще ти го сменят със твои консумативи, но се разбирате, че не дават гаранция. Труда мисля беше към 70-100лв, но все пак звънни да питаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raddev 0 #3 Отговорено 16 Февруари, 2010 (Редактирано) Аз ги смених там, за труд взимат 110 кинта. (Акорд '99) Доста свиреха след това, но минах от там веднъж и ги притегнаха, безплатно разбира се !Почти навсякъде взимат толкова. Редактирано 16 Февруари, 2010 от raddev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buleka vti 5 #4 Отговорено 17 Февруари, 2010 Ок.Мерси!Ще реша какво да правя-има вариянт и сам да си го сменя но ме притеснява болта на шайбата че няма развиване.Веднъж пробвах на една D14-ка изкривих си удължението на гедорето и се отказах Пък казват че болтът после се и лепял и незнам с какво.Иначе ремъци съм сменял на доста коли но нито веднъж на Хонда.Все съм вадил късмет че са обслужвани от оторизирани сервизи в чужбина и не се е налагало аз да го правя.Но сега като дойде ред на моята B16-ка направо съм в шах.По сервизните книги виждам че се използва специален инструмент за развиване на болта на шайбата?Не съм се пробвал още да го напъна да видя дали ще тръгне но ако е лепен ще трябва да се обърна към някой оторизиран сервиз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #5 Отговорено 17 Февруари, 2010 Ако е лепен може да го нагрееш малко за да се размекне лепилото и тогава напъваш. Само гледай да не разтопиш семерингата на коляновия вал от много нагряване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #6 Отговорено 17 Февруари, 2010 С пистолет на въздух или с дълго рамо и г-образен ги правя аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buleka vti 5 #7 Отговорено 25 Февруари, 2010 С пистолет на въздух или с дълго рамо и г-образен ги правя аз С дълго рамо ОК!Ами самата шайба с какво да я застопоря че да не се върти?Ето ви едно интересно клипче за инструмент -ключ за развиване.http://www.streetfire.net/video/How-to-loo...onda_131041.htm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове