OUTLENDER 1 #1 Публикувано 12 Февруари, 2010 колеги колко струва комплект съединител за сивик d15z6,защото в един сайт беше 480лв ,наистина ли е толкова скъп? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OUTLENDER 1 #2 Отговорено 12 Февруари, 2010 хайде колеги ,никой ли не е сменял съединител Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #3 Отговорено 12 Февруари, 2010 За д14а2 е същия до колкото си спомням валео на 240,екседи на 300.имаше и по-ефтини,но аз избрах валеото.това са цени за двата диска и лагера.по ефтин беше и цтл или нещо подобно,но продавача и майстора казаха-валео или екседи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OUTLENDER 1 #4 Отговорено 12 Февруари, 2010 много ти благодаря колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #5 Отговорено 12 Февруари, 2010 Здравей. Добре, че не си се допитал до представителство на "Хонда" Там дори е повече.Все пак мисля, че ако темата ти бе в "Сервизи и магазини" щеше да получиш повече информация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislav_stz 8 #6 Отговорено 13 Февруари, 2010 Да не си посмял да ходиш в Хонда... 960лв. ми искаха за притискателен и феродо. Учтиво пожелах лек ден и си излезнах. 130лв. притискателен и 100-110лв. феродо, италиански. Няма мърдане вече година и половина. Само един съвет, не взимай от най-евтините евтини, че ще ревеш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OUTLENDER 1 #7 Отговорено 13 Февруари, 2010 ок разбрах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
3AgHuK 3 #8 Отговорено 13 Февруари, 2010 (Редактирано) За д14а4 комплект съединител-феродов диск,притискателен диск,аксиален лагер,семеринги ми излезе 208 лв и труд 150 лв ето ти 358 лв.А съединителят е некав италиански но има и по евтини, които обаче не стават.За японски ми искаха нещо от порядъка на 800 лева само за прискател и феродо.Поздрави! Редактирано 13 Февруари, 2010 от 3AgHuK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #9 Отговорено 13 Февруари, 2010 Колега ако си гледал екседи но подсилен е нормално да е по скъп ,защото е по здрав от стоковия ,дъри на повече коне и натоварване ! 160 излиза феродов и 290 целия комплект ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #10 Отговорено 13 Февруари, 2010 Аз го намерих комплект за триста в нашия град ,но другаде може и по - надоло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове