Jump to content
NesTea

Връзване на спортен оборотомер

Recommended Posts

От къде да взема импулса за спортен оборотомер, ама искам конкретно мнение а не от типа "май от там беше" :) Ако може дайте и снимка, че за по-лесно. И ще работят ли и 2та - този на таблото и другия ?п.с. търсил съм в други теми ама така и не разбрах точно от кой кабел се взима сигнала.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А въпроса ти колко е конкретен ???На кой мотор ще да го връзваш тоя оборотомер ? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля спамерите, които пишат глупости само и само да напишат повече мнения да се въздържат от такива коментари в моята тема !!!п.с. искам да знам точно от кой кабел да взема импулса(на оборотомера е зелен кабел)

Редактирано от войводата/cls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма човек който да ти каже от кой кабел да вземеш "импулса", без да знае на каква кола ще го слагаш... за това на профила най долу има "кара" за да напишеш там примерно "Civic 5 gen D16Z6" а не "бавно с усилена музика" ......имах желание да ти помогна но ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля спамерите, които пишат глупости само и само да напишат повече мнения да се въздържат от такива коментари в моята тема !!!

п.с. искам да знам точно от кой кабел да взема импулса(на оборотомера е зелен кабел)

Моля в "технически въпроси" да пишат поне средно грамотни хора със завършен поне 5-и клас. Темата с такъв въпрос може да се премести в "Общи дискусии", където колегата да си обсъжда цветове, миризми и вкусови качества на "вълшебния" кабел, който търси.

Иначе сигнал можеш да вземеш от:

- Запалката.

- Реотана на задното стъкло

- Кабел на свеща.

- Датчика на Хол

- Кабел на инжектор

- ....

Иначе, ако искаш точно да те светна кой е вълшебния кабел, може просто да кажеш модел на кола и двигател, а още по лесно ще е просто номер на ECU !!!

Редактирано от TipoMan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не в Общи дискусии а директно в коша трябва да заминават такива теми, не стига че иска помощ но и когато някой се опитва да помогне се ядосва защо му спамили темата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

d13като сте толкова отворени защо не ми погледнахте профила, че в почти всички теми съм написал че карам д13-ка, в тази съм пропуснал!п.с. Сега доволни ли сте от "кара:" !!!

Редактирано от Hot Sauce

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега вземаш го от делкото ! примерно ако ти се отваря таблото може и от него но ти препоръчвам да го вземеш от делкото !!! то така ли иначе идва от там.Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега вземаш го от делкото ! примерно ако ти се отваря таблото може и от него но ти препоръчвам да го вземеш от делкото ;) то така ли иначе идва от там.Поздрави

ето един нормален отговор :D гледайте и се учете на отношение с другите, колеги :lol: мерси, пич :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ти като си толкова отворен защо не се оправяш сам?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щото е по-лесно някой да му го каже на готово отколкото да порови в нета и да го намери. И откъде на къде пък някой трябва да ти прерови профила и всички мнения за да разбере каква кола караш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щото е по-лесно някой да му го каже на готово отколкото да порови в нета и да го намери. И откъде на къде пък някой трябва да ти прерови профила и всички мнения за да разбере каква кола караш.

ами като има зор да ми пише в темата, ще провери и хоро ще играе :lol: аре ударете 1 катинар :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами като има зор да ми пише в темата, ще провери и хоро ще играе :lol:

никой няма зор да ти пише в темата... ти имаше зор, ти задаваше въпросите... така с рогите няма да стигнеш до никаде, този форум е за да си помагаме, а с това отношение няма дълго да намираш помощ! Помага се при желание а не по задължение. п.п. синия кабел от 12 пиновата букса на гърба на таблото ти е!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами като има зор да ми пише в темата, ще провери и хоро ще играе :lol:

никой няма зор да ти пише в темата... ти имаше зор, ти задаваше въпросите... така с рогите няма да стигнеш до никаде, този форум е за да си помагаме, а с това отношение няма дълго да намираш помощ! Помага се при желание а не по задължение. п.п. синия кабел от 12 пиновата букса на гърба на таблото ти е!
мерси и на тебе за отговора :Dстана ми ясно от къде, катинар моля Редактирано от Hot Sauce

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...