tony_ciganeto 1 #1 Публикувано 7 Февруари, 2010 Изгубих си ключа за колата и единствения ми ключ е червения.Как мога да извадя дубликат на ключа на колата благодарение на червения ключ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #2 Отговорено 7 Февруари, 2010 Като отидеш при ключар , който знае какво точно да направи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony_ciganeto 1 #3 Отговорено 7 Февруари, 2010 А с кода на червения ключ където го имам ,ще стане ли дубликат да ми направят? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #4 Отговорено 7 Февруари, 2010 (Редактирано) Е той е точно и само за това не го използвай за отваряне или палене на колата Редактирано 7 Февруари, 2010 от necentrovaniq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony_ciganeto 1 #5 Отговорено 7 Февруари, 2010 Ок мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PB8774HH 9 #6 Отговорено 7 Февруари, 2010 Колега първо трябва да си поръчаш заготовка от хонда и да я нареже ключар и после в хонда за програмиране. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #7 Отговорено 8 Февруари, 2010 (Редактирано) Сори но.... На човека му стана ясно,така че няма нужда от допълнителни отговори и съвети. Редактирано 8 Февруари, 2010 от docev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PB8774HH 9 #8 Отговорено 8 Февруари, 2010 Колега Доцев ключар не може да му обучи ключ извинявай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #9 Отговорено 8 Февруари, 2010 (Редактирано) ХА-ха Не ме забавлявай моля те . Аз какъв мислиш че съм. Затова и съм написал: "Като отидеш при ключар , който знае какво точно да направи."Мога ако искам даже да му нарежа аз ключ и сложа чип . Да му го пратя , и да му обясня точно какво да направи. Но , не става така. Редактирано 8 Февруари, 2010 от docev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
victor_xtz 42 #10 Отговорено 7 Март, 2010 Някой може ли да сподели, къде мога да отида с червения ключ и да ми направят друг без да ми отрежат главата (визирам Бултрако) и колко горе-долу е цената? Има ли разлика в цената ако имам или пък нямам червения?Мерси предварително и сори, че ползвам темата, но няма смисъл от нова подобна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове