Jump to content
honda_9977

Ксенона си промени цвета

Recommended Posts

Здравейте колеги сега като се прибирах към вкъщи забелязах че десния фар червенее,слезнах от колата гледам единия фар си ссвети норнално а др. розовее,моля ако на някой му се е случвало подобно нещо или знае от какво може да е станало да сподели.Ксенона е 5000к взимал съм го от колега от форума.

Ето снимка не се вижда много,но я снимах сега.

Публикувано изображение

Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

според мен крушката ти е заминала ,т.е в процес на заминаване .Има ли трептения?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не за сега.Нали уж много издържали тези крушки?

Редактирано от войводата/cls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След колко време работа? Вече се чудя от кой, и коя китайка продавачка да си взема "5000" :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко е. Не оправдава честата смяна на стандартните крушки... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз така смятам,те още са в гаранция ама незнам дали колегата harpi от bktuning.net ще ми ги смени?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подобна тема:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=42995А дали колегата ще ти ги смени - ами свържи се с него, обясни му ситуацията и ще разбереш дали ще ти ги смени.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз така смятам,те още са в гаранция ама незнам дали колегата harpi от bktuning.net ще ми ги смени?

Ами питай Боби!А и крушките при него са 25лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега плачеш за нови крушки повечето ментета карат по една година и сменят цвета или горят при по скъпия ксенон ти дават гаранция 2 години и ти гарантират и цвета другите ти гарантират само ако изгори нещо но не и промяна на цвят.Така че разрови се в нета и намери най евтините крушки слагаш и ако е рекъл ГОСПОД караш поне година.

Редактирано от DYH

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами така е евтиното излиза скъпо почти 99%, аз моя немския ксенон си карам вече 3та година цветът не е мръднал нито пък някакъв друг проблем а си го местя вече в 4та кола ! Момчета не се циганете ми 20 30лв си купувайте по качествени .ПП: Щом е в гаранция колегата едвали ще ти направи проблем ,щом е дал гаранция трябва и да сия поеме :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за бързите мнения говорих с Боби,пича е мн точен каза че ще ми даде крушка.:)сега взе да синее бати хамелеона е тоя ксенон :D :D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се знае може и да е баласта проблема.И моя едно време полилавя постепенно и спря съвсем.Мислех, че е крушка но се оказа баласт. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Крушките са сменени и за сега си свети нормално :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...