mitaka_lsd 9 #1 Публикувано 29 Януари, 2010 Здравеите колеги искам да питам как мога да махна или затамня оранжевият светло отразител от фара. Че е мн циганско. Ако отворя фара ще се изпотяват ли после ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETE_TONG 23 #2 Отговорено 30 Януари, 2010 Ако кажеш за къв модел Хонда иде реч първо,нема да е лошо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #3 Отговорено 30 Януари, 2010 Той светлоотразителя да ти е проблема ... първо се научи как се пише Civic Group: Newbies Posts: 25 Joined: 15-May 09 From: търговище Member No.: 11635 Кара: sivic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #4 Отговорено 30 Януари, 2010 И защо ти е да го махаш? Да не мислиш, че е сложен там просто така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #5 Отговорено 30 Януари, 2010 Не си наред да го махаш нито загрозява стопа нито нищо! Щом е там има защо със сигурност Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #6 Отговорено 30 Януари, 2010 Май за 5 генерация... единствено за да го махнеш или затъмниш трябва да отвориш фара, но това не е много добре и е играчка голяма, а пък и не виждам смисъл да ги махаш и аз съм с такива фарове и са си добре и така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_lsd 9 #7 Отговорено 30 Януари, 2010 (Редактирано) Май за 5 генерация... единствено за да го махнеш или затъмниш трябва да отвориш фара, но това не е много добре и е играчка голяма, а пък и не виждам смисъл да ги махаш и аз съм с такива фарове и са си добре и така.Благодаря мн за съвета колега . Ще го имам в предвид. Но исках да го махна защото моета хонда е сива и искам по нея да има само черно и сиво да няма по нея др цветове.Да 5 генерация е. А до колкото виждам на твоита е бял и така е добре. Редактирано 30 Януари, 2010 от mitaka_lsd Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #8 Отговорено 30 Януари, 2010 Да ти кажа чесно не съм му обръщал внимание точно какъв цвят е ама е трудно да се махнат оставай ги така и така е добре колата ти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_lsd 9 #9 Отговорено 30 Януари, 2010 Не си наред да го махаш нито загрозява стопа нито нищо! Щом е там има защо със сигурност Колега става въпрос за фар не за стоп и светлоотразителя не нагрява нищо. А просто е оранжев и е грозен...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_lsd 9 #10 Отговорено 30 Януари, 2010 (Редактирано) Той светлоотразителя да ти е проблема ... първо се научи как се пише Civic Group: Newbies Posts: 25 Joined: 15-May 09 From: търговище Member No.: 11635 Кара: sivic Защо се заяждаш нали разбра за какъв модел става въпрос....... И не само аз сам го писал по този начин......... Редактирано 30 Януари, 2010 от mitaka_lsd Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_lsd 9 #11 Отговорено 30 Януари, 2010 Да ти кажа чесно не съм му обръщал внимание точно какъв цвят е ама е трудно да се махнат оставай ги така и така е добре колата ти.Добре колега благодаря за съвета ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #12 Отговорено 30 Януари, 2010 (Редактирано) За страничните светлоотразители монтирани във фарове "Angel Eyes" ли става дума? Ако е така, въпросния светлоотразител действително влошава визията като цяло, поне на модели, които съм виждал. Това за мен е най-неестествения детаил във фара, който незнайно защо са решили, че много ще се хареса... Става, но иска отваряне и малко занимавка все пак п.п.: Една снимка нямаше да е излишна. И наистина, Сивик не се пише "sivic", но по забавното е, че за КАТ е civik Редактирано 30 Януари, 2010 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_lsd 9 #13 Отговорено 31 Януари, 2010 За страничните светлоотразители монтирани във фарове "Angel Eyes" ли става дума? Ако е така, въпросния светлоотразител действително влошава визията като цяло, поне на модели, които съм виждал. Това за мен е най-неестествения детаил във фара, който незнайно защо са решили, че много ще се хареса... Става, но иска отваряне и малко занимавка все пак п.п.: Една снимка нямаше да е излишна. И наистина, Сивик не се пише "sivic", но по забавното е, че за КАТ е civik Благодаря колега , радвам се че се някои ме е разбрал Ето и снимка : А пък на тая се вижда как загрозява цялостната визия: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #14 Отговорено 31 Януари, 2010 Ето ти едно добро решение 92-95 Honda Civic Black Projector Headlights Angel Eyes Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #15 Отговорено 31 Януари, 2010 (Редактирано) Да, ама пак имат, просто са бели на цвят. Пък и излишни парички е да се купуват нови (за мен). Аз бих отворил дори и тези Светлоотразителя пак дразни Редактирано 31 Януари, 2010 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prisoner 2 #16 Отговорено 31 Януари, 2010 Колега и мен ме мъчи същия проблем ако отвориш фара кажи как става без да счупиш нищо,ще съм ти мн благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #17 Отговорено 1 Февруари, 2010 С пистолет за горещ въздух е най-лесно, но внимавайте да не стопите и фара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #18 Отговорено 2 Февруари, 2010 колеги въоражавате се с пистолет за горещ въздух прави отверки крастати и започвате нагрявате фара и отваряте малко по малко после като го отворите освобождавате кабелите на енджъла и вадите лицето на фара с плексигласа и ринговете от вътрешна страна има 2 болчета за кръстата отверка и вадите черната пластмаса с ринговете и отразителя отразителя се държи на 2 щифт4ета които се вадят с клещи с въртеливо движение това е от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edimen 7 #19 Отговорено 3 Февруари, 2010 Доста играчка си е за едни еветлоотразители, често казано може и да се повреди нещо от невнимание, махането на силикона от пластмасата е доста кофти работа отнема си време.. а да колега и внимавай после с какъв силикон лепиш стъклото, че ако е бял не седи много хубаво при мигача. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове