Maho 6 #1 Публикувано 28 Януари, 2010 Интересува ме тази хонда дали я знаете на кого е, с какъв мотор, защо е изоставена така жестоко и дали се продава. Мисля, че ще я знаете понеже има стикер на форума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maho 6 #2 Отговорено 29 Януари, 2010 Никой ли не знае ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ArowanA 0 #3 Отговорено 29 Януари, 2010 Мисля че е на един колега и той си я беше кръстил батмобила Беше много активен като постове по едно време, но се изгуби. Търсих в месечни и седмични срещи за вашия регион, но не можах да му открия профила. Единственото с което, мога да ти помогна е това, че на снимката му стоеше тая колица ама не в толкова окаяно състояние доло в подпис беше че е от варна и "Кара : батмобила от снимката по горе" Това си спомням, а и колата мисля че е D13 - ка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maho 6 #4 Отговорено 29 Януари, 2010 Ахам мерси много защото имам интерс към колата в това и състояние ама не знам към кого да се обърна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #5 Отговорено 29 Януари, 2010 Тази снимка е на 200 метра от нас.Мисля,че колата е на един Васко на 20-22 год.някъде,и колата беше в укаяно състояние,дори съм го виждал да закъсва по сфетофари,броните и цялата ужулена,абе ужас,това беше първата хонда от която направо се погнусих... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maho 6 #6 Отговорено 29 Януари, 2010 Мда колата е до Блок 15, аз там живея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #7 Отговорено 29 Януари, 2010 http://forums.hondabg.com/index.php?showuser=10639 Да не би да е на колегата Tr1nky.Имат нещо общо 2-те коли.Само задния номер нещо не съвпада разположението. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аз-съм споко 29 #8 Отговорено 30 Януари, 2010 Не е неговата Неговата е в движение и не е от Варна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dex2ex 5 #9 Отговорено 30 Януари, 2010 Преди 2-3 дена мисля минах точно покрай тази кола беше паркирана зад 35 блок във Левски на завоя в една пресечка ,беше блъсната челно и капака вързан с верига и катинар имаше афтърмаркет фарове май бяха здрави друго незнам.И не съм напълно сигурен че беше точно тази кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #10 Отговорено 30 Януари, 2010 Преди 2-3 дена мисля минах точно покрай тази кола беше паркирана зад 35 блок във Левски на завоя в една пресечка ,беше блъсната челно и капака вързан с верига и катинар имаше афтърмаркет фарове май бяха здрави друго незнам.И не съм напълно сигурен че беше точно тази кола.Колега в адски голяма грешка си.Тази кола която описваш е мойта,и е супер поддържана,за разлика от тази на снимката.Просто ме блъснаха,и капака няма как да се затвори,и затова е вързан с верига.Но когата след 10 дена почва да се прави,докато тази,едва ли ще се направи.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #11 Отговорено 30 Януари, 2010 хаха аз съм този с "батмобила" обачеее тази не е моята, макар че много прилича Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maho 6 #12 Отговорено 30 Януари, 2010 Вярно доста си приличат, а тази кола за която питам сиг не е карана от мин зима. Съдя по това че има винетка за 2009 и е с зимни гуми. Щом тука не знаете за колата сегашния и собственик може да я е купил от някой член на форума, а сегашния даже да не знае за него и просто колата да си е останала със стикера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ArowanA 0 #13 Отговорено 30 Януари, 2010 Вярно доста си приличат, а тази кола за която питам сиг не е карана от мин зима. Съдя по това че има винетка за 2009 и е с зимни гуми. Щом тука не знаете за колата сегашния и собственик може да я е купил от някой член на форума, а сегашния даже да не знае за него и просто колата да си е останала със стикера.Като гледам бая трудно ще го издириш освен да разпиташ съседите тама дали не знаят на кои е Tr1nky сори заблудих се по лайсните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #14 Отговорено 30 Януари, 2010 (Редактирано) Тя толкова прилича, че чак аз се замислих да не е мойта Мислех че съм единствен със сиви лайсни и огледала Редактирано 30 Януари, 2010 от Tr1nky Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове