Jump to content
Maho

Инфо за една хонда

Recommended Posts

Интересува ме тази хонда дали я знаете на кого е, с какъв мотор, защо е изоставена така жестоко и дали се продава. Мисля, че ще я знаете понеже има стикер на форума.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой ли не знае ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля че е на един колега и той си я беше кръстил батмобила :D Беше много активен като постове по едно време, но се изгуби. Търсих в месечни и седмични срещи за вашия регион, но не можах да му открия профила. Единственото с което, мога да ти помогна е това, че на снимката му стоеше тая колица ама не в толкова окаяно състояние :D доло в подпис беше че е от варна и "Кара : батмобила от снимката по горе" Това си спомням, а и колата мисля че е D13 - ка :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ахам мерси много :D защото имам интерс към колата в това и състояние ама не знам към кого да се обърна :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази снимка е на 200 метра от нас.Мисля,че колата е на един Васко на 20-22 год.някъде,и колата беше в укаяно състояние,дори съм го виждал да закъсва по сфетофари,броните и цялата ужулена,абе ужас,това беше първата хонда от която направо се погнусих...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда колата е до Блок 15, аз там живея.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://forums.hondabg.com/index.php?showuser=10639 Да не би да е на колегата Tr1nky.Имат нещо общо 2-те коли.Само задния номер нещо не съвпада разположението.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2-3 дена мисля минах точно покрай тази кола беше паркирана зад 35 блок във Левски на завоя в една пресечка ,беше блъсната челно и капака вързан с верига и катинар имаше афтърмаркет фарове май бяха здрави друго незнам.И не съм напълно сигурен че беше точно тази кола.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2-3 дена мисля минах точно покрай тази кола беше паркирана зад 35 блок във Левски на завоя в една пресечка ,беше блъсната челно и капака вързан с верига и катинар имаше афтърмаркет фарове май бяха здрави друго незнам.И не съм напълно сигурен че беше точно тази кола.

Колега в адски голяма грешка си.Тази кола която описваш е мойта,и е супер поддържана,за разлика от тази на снимката.Просто ме блъснаха,и капака няма как да се затвори,и затова е вързан с верига.Но когата след 10 дена почва да се прави,докато тази,едва ли ще се направи....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаха аз съм този с "батмобила" :rolleyes: обачеее тази не е моята, макар че много прилича :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вярно доста си приличат, а тази кола за която питам сиг не е карана от мин зима. Съдя по това че има винетка за 2009 и е с зимни гуми. Щом тука не знаете за колата сегашния и собственик може да я е купил от някой член на форума, а сегашния даже да не знае за него :angry: и просто колата да си е останала със стикера.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вярно доста си приличат, а тази кола за която питам сиг не е карана от мин зима. Съдя по това че има винетка за 2009 и е с зимни гуми. Щом тука не знаете за колата сегашния и собственик може да я е купил от някой член на форума, а сегашния даже да не знае за него :angry: и просто колата да си е останала със стикера.

Като гледам бая трудно ще го издириш освен да разпиташ съседите тама дали не знаят на кои е :) Tr1nky сори заблудих се по лайсните :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тя толкова прилича, че чак аз се замислих да не е мойта :angry: Мислех че съм единствен със сиви лайсни и огледала

Редактирано от Tr1nky

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...