Jump to content
dido25

1.8 Vti Aerodeck

Recommended Posts

Колеги нов съм във форума . За сега съм с EJ9 но ми е слабичка вече.Харесах си много един Aerodeck 1.8 vti изгодно. Моля някой от колегите ако има такъв екземпляр да даде малко инфо.Благодаря предварително!

Редактирано от dido25

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой ли не кара такава? Или не ви се занимава?

Редактирано от dido25

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм със 1.6 не витек D16W3 не е много срещан двигател.Колата е перфектна. Ама после ще ти се прииска Акорд Турър :dry: Поне на мен ми се иска :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги нов съм във форума . За сега съм с EJ9 но ми е слабичка вече.Харесах си много един Aerodeck 1.8 vti изгодно. Моля някой от колегите ако има такъв екземпляр да даде малко инфо.Благодаря предварително!

братле чак сега виждам темата, здрасти.карам аеродек б18ц4 от 2,5г и сам мн. доволен колата е чудна и газ имам.за това време ако не броиме консомативите по обичаиното обслужване нищо друго несам пипал по колата.нямам никакви оплаквания.не се замисляи.перфектен автомобил сас спортен характер и мн. практична успех и поздрави от пловдив :):(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Харесах си много един Aerodeck 1.8 vti изгодно.

Колко изгодно?Вземи си някой майстор, ако не разбираш, за да няма после изненади.Все пак колата трябва да се провери!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...