dido25 0 #1 Публикувано 25 Януари, 2010 (Редактирано) Колеги нов съм във форума . За сега съм с EJ9 но ми е слабичка вече.Харесах си много един Aerodeck 1.8 vti изгодно. Моля някой от колегите ако има такъв екземпляр да даде малко инфо.Благодаря предварително! Редактирано 25 Януари, 2010 от dido25 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido25 0 #2 Отговорено 28 Януари, 2010 (Редактирано) Никой ли не кара такава? Или не ви се занимава? Редактирано 28 Януари, 2010 от dido25 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
guni 0 #3 Отговорено 28 Януари, 2010 Аз съм със 1.6 не витек D16W3 не е много срещан двигател.Колата е перфектна. Ама после ще ти се прииска Акорд Турър Поне на мен ми се иска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kasaba 0 #4 Отговорено 16 Февруари, 2010 Колеги нов съм във форума . За сега съм с EJ9 но ми е слабичка вече.Харесах си много един Aerodeck 1.8 vti изгодно. Моля някой от колегите ако има такъв екземпляр да даде малко инфо.Благодаря предварително!братле чак сега виждам темата, здрасти.карам аеродек б18ц4 от 2,5г и сам мн. доволен колата е чудна и газ имам.за това време ако не броиме консомативите по обичаиното обслужване нищо друго несам пипал по колата.нямам никакви оплаквания.не се замисляи.перфектен автомобил сас спортен характер и мн. практична успех и поздрави от пловдив Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 919 #5 Отговорено 17 Февруари, 2010 Харесах си много един Aerodeck 1.8 vti изгодно.Колко изгодно?Вземи си някой майстор, ако не разбираш, за да няма после изненади.Все пак колата трябва да се провери! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове