Jump to content
Yanko

Осветление при педалите и пасажера

Recommended Posts

Здравейте на всички,от скоро съм собственик (доста от одавна фен) на Хонда Сивик 5 врати. Искам да попитам според вас ако си взема осветлението от линка по-долу и го вържа към ел.инсталацията (вързват се само 2 кабела със специални букси без да се реже или запоява по старите кабели) дали ще имам проблеми нещо с гаранцията на ел. системата. Да не би да не ми признаят гаранцията заради такова маловажно нещо? Моля някой ако има мнение или е слагал нещо подобно да сподели.http://cgi.ebay.com/Honda-Civic-FN2-EP3-Ty...=item19b92e77bfМерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе то няма кво да стане по инсталацията, но имай предвид, че сега ще дебнат за всичко, дори и най-малкото нередно, за да т прецакат гаранцията. не вярвам, да не върви колата без тия"гъзарий", така, че изчакай докато мине срока .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Или просто иди питай в хонда дали ако ти го монтират те ще си запазиш гаранцията!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за какво да си загрозяваш иначе хубавата кола с това НЕЩО? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оки ще си изчакам може би гаранцията да мине или като ходя на първото обслужване може да питам да го монтират там. и аз си мисля че биха се заяли за това няма да рискувам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам, дали си чувал, че това осветление пречи на видимостта нощем! Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами да ти кажа Девил-чо ,от 1 година карам със осветление във краката,на дръжките на вратите и на таблото. Нито съм се блъснал,нито осветлението ми е направило предпоставка за ПТП. Кофти е докато свикнеш първите няколко дни,като със спортните гърнета и после си ОК.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Говорим за следното нещо

Цъкаш дистанционното .. светва синьо в краката .. влизаш .. тръгваш да палих и гасне бавно заедно с интериор светлината :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам, дали си чувал, че това осветление пречи на видимостта нощем! Успех!

Citroen C4 Grand Picasso се предлага с такова интериорно осветление между другото :pinch: Тоест, явно не пречи толкова а и явно гасне по някое време. :D

Публикувано изображение

Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами само за сведение, има такава екстра и от Хонда за точно тази кола , ама е малко скъпичка :)Мисля , че няма да имаш проблеми с гаранцията , ако ти го сложат това в Бултрако

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...