rollin 463 #1 Публикувано 23 Януари, 2010 Днеска като си карах и натиснах спирачките, няколко пъти ме "ритна" педала и след това светна лампата на ABS-а и до там с него...На инфоборда не отчита да има каквито и да е грешки а не работи...Един приятел вика, че от снега и леда може да се е скъсал някой кабел....Някакви идеи и съвети как да го оправя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 23 Януари, 2010 Тествай за грешка. Вероятно някой от датчиците на колелата или лед по гривната. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #3 Отговорено 23 Януари, 2010 нали "уж" инфоборда има опция да показва грешките, но нищо не отчита като грешка... пише си 0 грешкиутре ще кача колата на канал да видя дали няма откъсан някой кабел, ще изчистя снега и ще измия колелата и ако не се оправи ще видим какво да правя... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 23 Януари, 2010 (Редактирано) Моя инфоборд даже ми помпа гумите .Стига с тая щуротия моо да и студено.Качи я на канал и виш какво е положението от доло .Я се е скъсало нещо я лед както каза sebulba.На старата ми кола , правеше мизерия един от датчиците беше на букса и се беше много окислила .Явно беше търпяла и преди някакви интервенции. Редактирано 23 Януари, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZAPPA 39 #5 Отговорено 23 Януари, 2010 (Редактирано) Предлагам ти преди да правиш сложни упражнения, да откачиш акомулатора за няколко минути и да провериш спирачната течност. След това запали и ако не се оправи продължавай нататък. Редактирано 23 Януари, 2010 от ZAPPA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #6 Отговорено 24 Януари, 2010 Течност проверих, че има...Колегата terorista ми подсказа някои работи които утре ще пробвам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #7 Отговорено 30 Януари, 2010 оправи се сам.... тея дни я вкарах в гаража и като се стопли се оправи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове