Jump to content
Araba

осветление на часовника на Accord 97г.

Recommended Posts

Здравейте колеги.Забелязал съм,че на моя Accord-97г. от време на време часовника спира да свети,след което се оправя.Мисля,че вероятната причина за това е лампичката за него.Можете ли да ми дадете съвет как да я сменя? Знам,че не е голям проблем,но лично мен ме дразни.Предварително благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм със същия проблем! Моя часовник изобщо не свети,даже и касетофона не ми свети.Надявам се колеги да ни насочите към разрешаване на проблема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сваляте решетката на въздуховода над часовника, бъркате и сменяте крушката. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как по точно се свалят ръчках с отверки но ме е страх да го напъна да не се счупи нещо?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

че провери за болчета нямам такава кола но мисля че ще е с болчета и след като свалиш крушката зачисти малко и леглото и може да прецърква затова да прави номера а колкото до касетофона товавеЧе е от него(смяна)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как по точно се свалят ръчках с отверки но ме е страх да го напъна да не се счупи нещо?

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси ще пробвам както е посочено сега през уикенда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси ще пробвам както е посочено сега през уикенда.

колега,аз смених крушката след като двете страни на барчето се освободят(дясната от болтове до жабката,а лявата под волана)После с помащта на дълга отверка отдоло се помага да се освободят щипките.Целта е двете стърани на барчето леко да се открехнат малко напред и после в ляво и дясно и до такава степен,че да се покажат болчетата с които е захванато блока с управлението на парно и въздуха.Този елемент и блока с часовника са заедно.развиват се болчетата,изважда се напред елемента.Крушката се намира най-отгоре. И аз пробвах по начина показан от колегата,но се отказах,за да не строша нещо и я смених по този начин,въпреки,че изглежда по-труден.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък я смених по показаната схема напънах го с отверката и излезе.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

И аз имам такъв проблем ,но и с крушките на парното някой може ли да ме просветли как се маха?

Редактирано от honda_9977

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...