Jump to content
Araba

Мнение за Accord-5та серия,1997г.

Recommended Posts

Здравейте колеги,от скоро притежавам автомобил Honda Accord 1,8i es-1997г.Колебах се в избора между няколко марки автомобили-WV Passat 1996-98г.,Рено-сценик 2000-2002г.,с една дума по-често срещани автомобили по нашите пътища.На Хондата попаднах случайно,но не се поколебах да я закупя.Сега си задавам въпроса,все пак дали е бил правилен моя избор,за 3 месеца навъртях 11 хиляди км,проблеми за сега няма.Искам да ви помоля,ако знаете за някакви особенности,както положителни,така и отрицателни да ги споделите.Все пак от скоро карам Хондата и не знам много за особенностите на този автомобил.Предварително благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добър избор колега,не съжалявай и не се съмнявай в избора си.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А за Акорд 97(по вин ) 2.0i 136hp нещо да споделите ? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,Аз карам Акорд 5-та генерация 98г. Мотора е F20Z1 и е 131к.с.Колега Araba, какво да ти кажа наслъждавай се.... Провери си само радиаторите, не знам от къде ти е внесена колата! Не спомена дали си я обслужил колата?!За обслужването:масло, маслен, въздушен и горивен филтри, два ремъка, две ролки = 564лв с включен труд.Моя Акорд е с газов инжекцион!За разхода:12-13л в СофияИзвънградско около 10л като я карам със 150/160 км/h. Ако я караш кротко примерно 100-120 може да я свалиш до 7,5л.

Редактирано от Radko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега, аз карам Акорд 5г. 94 година 131 к.с. от близо година и половина. Лично за мен колата придава неописуемо удоволствие при шофиране, достатъчно здрава - за този период имах единствено по-сериозни проблеми с климатика, които се решиха със смяна на радиатор. Това което на мен ми прави впечатление е, че вътре в колата е доста шумно, особено извънградско, не знам може при моята кола да е само така, но това ме изнервя доста. Иначе всичко друго си е 6. Разход бензин в София е 13, извънградско 8-10. Не съжалявай за избора си.

Редактирано от Nesluchaen

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега, аз карам Акорд 5г. 94 година 131 к.с. от близо година и половина. Лично за мен колата придава неописуемо удоволствие при шофиране, достатъчно здрава - за този период имах единствено по-сериозни проблеми с климатика, които се решиха със смяна на радиатор. Това което на мен ми прави впечатление е, че вътре в колата е доста шумно, особено извънградско, не знам може при моята кола да е само така, но това ме изнервя доста. Иначе всичко друго си е 6. Разход бензин в София е 13, извънградско 8-10. Не съжалявай за избора си.

Благодаря за мнението колега,при мен е обратното,при пътуване на дълго,а и не само,колата ми се струва доста тиха,а когото и задам над 4000 оборота звука на мотора е доста приятен,специфичен за Хонда.Аз съм с газов инжекцион и разхода ми на газ е около 12,5 градско и 8,5 извънградско.За съжаление на бензин още не съм я засякъл,не мога да се прижаля да и напълня резервоара и да я засека,но и това ще стане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...