Jump to content
jorko82

Амортисьор за пета врата

Recommended Posts

Здравейте.Колеги имам едно питане.Тези амортисьори дали ще станат за мойта HONDA CIVIC 99'-Англичанка:http://emk-33.com/shop/product_info.php?cP...products_id=573

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

HONDA CIVIC I V 5 DOORS 94- година HATCH.... :stupid: Хеч-а не е ли 3 врати? :unsure: И тая цена ми е нещо нереално ниска, дори и за бройка, при положение че има такива за 60+ лв. Само на място ще се разбере дали стават. Дължина в разтегнато положение и Нютони, това трябва да видиш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има и хеч с 5 врати :stupid:цената и качеството са добри(поне на тези които съм взимал от тях). виж къв е захвата на твойте аморт и като им се обадиш им кажи с ябълки ли ги искаш или с ухо и нямаш грижи.

Редактирано от pitbuls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко разсъждения стил "Стани богат". Ако това, което пишат в сайта на МКомплект е вярно, то този амортисьор ще стане за теб, а ето защо:1. Японски/америкаски сивици хечбег '94 с 5 врати няма.2. Английски сивик 6 ген. започват от '95, но според установените правила автомобили произведени след септември месец 1994 г. се водят модел '95, така че може би заради това тези в "комплекта" са написали 94.3. Амортисьорите на петата врата на всички английски сивици 6 ген. (преди и след фейслифта) са еднакви.Аз бих те посъветвал да си вземеш "газовите пружини" от официалния представител на Хонда (Бултрако). На колата, която карам, също бяха поизпуснали и преди година и нещо комплект нови амортисьори струваше нещо към 60-70 лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами размера и Нютоните съвпадат!На англичанката амортисьорчето с ябълка или с ухо е?

Редактирано от jorko82

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, сменял съм няколко вида, сложих си и на предния капак на Англичанката, тоест имам си представа от този продукт и въпреки това нещата, които ги пишете ми се струват неясни. Какво ще рече ябълка и какво ухо (не какви форми са, а кое къде е)? Не че не знам, но ако съм потребител, който няма представа какво търси може да ме объркате и да ми се смеят в някой магазин. Най добре сложете по една снимка и на 2-та вида, които обосновахте и да се приключва въпроса. И ако наистина се движим по вашата логика то на Англичанката са с ухо, не с ябълка. Просто кажете къде е ухото и къде е ябълката, ако ухото е на амортисьора а ябълката на купето, се съгласявам веднага. Бах колко написах за нещо елементарно. ;)Към колегата, който ще сменя, само внимавай да ги сложиш в правилната посока, има значение. За да разбереш можеш да опиташ да ги сложиш обратно и ще разбереш защо ти го казвам. Не ходи веднага да ги връщаш. Да уточня, че правилна посока ще рече по дебелата част да е отгоре при отворена задна врата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...