Jump to content
Prelude_2.0

Проблем със задната скорост... неиска да включва

Recommended Posts

изведнъж както си я карах цял ден колата задната престана да функционира. без да съм насилвал колата , нито съм влизал в огромни дупки или нещо подобно Лоста неиска да застане в позицията на задна . Гасих двигателя , помпах съединителя , не и не .всички други скорости си влизат перфектно !някой ако се е сблъскал с такъв проблем да ме посаветва какво да предприема Лостовият механизъм е наред самата кутия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами при задна скорост няма синхронизатори. Като се опиташ да я включиш хърка ли какво става? - дай малко по-подробноОпитай ако е загасена колата можеш ли да включиш задна? :stupid:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не хърка не мърка! Се едно никога не я е имало тая скорост!?!? И на изгасен двигател същото! То преди един ден смених маслото на скоростите с 10W40 Bardal и сложих добавката на STP за скоростите и те го проблема на другия ден!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не вярвам да е от маслото а имаш ли течност в казанчетопробвай да я обеаваздушиш и око няма промяна пиши да ти мислим проблема поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега за кое казанче говориш? Кое и как се обезваздушава??? Скоростите? Нещо не схващам сори!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би за съединитела говори колегата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

4-та г намят помапа на съединителя тя е с жило!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най вероятно прътовете за скоростите от доло нещо не са в ред... няма друго обяснение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...или проблема е вътре в кутията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като сменя маслото само пробката,от която се налива ли разви. дру болт бута ли????погледни си отдоло лостовата система, да не е прецакан някой от щифтовете.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лостовете са наред! Проблемая е вътре в кутията ама кво точно е...... Много кофти проблем!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вариантите са два :D кутия втора ръка (в незнайно състояние ) или сваляш твоята и я отваряш ,ако не подлежи на ремонт минаваш на първият вариант.Хубаво ще е да провериш лагерите и как са , в случай че не е толкова зле, и подлежи на отремонтирване.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

прибваи по следния начин : вкараи 1ва и тръгни малко около една педя напред после опитаи пак да я вкараш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора да не пускам и аз подобна тема , абе хондата црв-то нещо напоследък мн гадно влиза задната, другите са добре и първа малко гадно обаче задната е мн зле , някво обяснение или пък решение да го оправа да влиза малко по лесно ще се радвам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мен се случи същото. смакнах кутията и на майстор. отвория и имаше проблем с зъбното колело за задната.. така че мисля че е най добре да я дадеш на маистор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...