sand0 41 #41 Отговорено 29 Януари, 2010 @georgivanov11: Предпочиташ да уплътниш с палец да не излизат парите 2: Да излезат на чист въздух?3: Да се върнат в резервоара на бензионстанцията без да замарсяват околната среда?4: Да ти ги увият за изпът? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
waterwet 8 #42 Отговорено 4 Февруари, 2010 тия дни зареждах на -15, сигурно съм на супер далавераЕ освен пароуловители и креостатиращи устройства (охладители) има и подгреватели, че туко-виж на -15 може да ти се върже на далавера за тяхна сметка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #43 Отговорено 4 Февруари, 2010 От всички изброени трикове, само в третият има истина.. Лично съм се убедил, че при каране с пълен резервоар, колата гори с литър по малко на 100 км., въпреки тежестта на самият бензин... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #44 Отговорено 4 Февруари, 2010 При тия минусови температури изпарението не е ли значително по-малко, както и налягането на парите в резервоара? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #45 Отговорено 4 Февруари, 2010 Аз колкото пъти отворя тая капачка, налягането е отвън навътре ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vankata15 0 #46 Отговорено 19 Февруари, 2010 БЛАГОДАРЯ колега не го знаех това !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове