darkstar 1 #281 Отговорено 9 Февруари, 2010 (Редактирано) мен ме съмняват Александър и maigadi също така и терориста от време на време но за него се колебая много или му връзва много или си играе , някой пат им излиза на стрелба и така btw : ако искате тая вечер влезнете всичките и ще видим кой е хакера и кой е за наказание Редактирано 9 Февруари, 2010 от darkstar Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #282 Отговорено 9 Февруари, 2010 Терориста - 100 % ; Александър - 70/75 %(пуска/спира) , тва е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #283 Отговорено 9 Февруари, 2010 (Редактирано) :D И аз ще го приема на майтап, защото иначе ще се обидя Тая вечер да скачаме всички вътре. Снощи кога сте пукали? Аз като бях (към 9:30) бяхме 4-6 човека. п.п. Който смята че съм хак , правим 1 вс 1 в зала. Приемам всякакви басове, като миене на колата на победителя и други такива забавни (не с цел печалба) Редактирано 9 Февруари, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #284 Отговорено 9 Февруари, 2010 значи да ти докарвам мойта ,че е вече мръсничка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #285 Отговорено 9 Февруари, 2010 (Редактирано) уууууу Влизай тая вечер да видим Май забравихме още един хакер Нещо мина покрай капките, а именно rollin :D Купи ли си нова клавиатура ?? п.п. kytila, не ме карай да играя сериозно че утре освен мишка и монитор ще трябва да си купиш :P Обещавам да ти дам да ме застреляш 1 път у каската Редактирано 9 Февруари, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #286 Отговорено 9 Февруари, 2010 и сега внимавайте "КОСТЕНУРКАТА" да не ви надживее всичките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #287 Отговорено 9 Февруари, 2010 Не знам за клавиатура ама аз вчера си купих нова мишка .Теро-ша ти прая HS тая вечер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #288 Отговорено 9 Февруари, 2010 ахахах 9:30 се чакаме във сервер-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #289 Отговорено 9 Февруари, 2010 Днес ще има яку пуцане май Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #290 Отговорено 9 Февруари, 2010 (Редактирано) GREEN FIGHTERS(79.100.110.92)--> хак Редактирано 9 Февруари, 2010 от kytila Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #291 Отговорено 9 Февруари, 2010 GREEN FIGHTERS Хакерче насрано! Мисля ,че е време да направите още някой админ! Например Терориста,защото почти всяка вечер влиза!ПП:надявам се да нямаш нищо против Теро .Господа админи обмислете го Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #292 Отговорено 9 Февруари, 2010 Препоръчайте мишка.. гледах едни геймърски за по 50лв и нагоре ... ама ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #293 Отговорено 9 Февруари, 2010 ти си толкоз слаб, че не ти требе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #294 Отговорено 9 Февруари, 2010 (Редактирано) и аз съм на това мнение Преди бях се навил за Лоджи тек MX 300 ili MX 1000. Ама са по над 100 кинта и навремето като цъках нямах възможност(пари) да си купя, а сега не ми трябва вече. Играя само за губене на време Ламер, влизай да ти накъртим каската и да те заколя 5-6 пъти Редактирано 9 Февруари, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #295 Отговорено 9 Февруари, 2010 Аз вчера си зех ето такава-->Logitech VX Nano Cordless Laser Mouse.Мноо як плъх Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #296 Отговорено 9 Февруари, 2010 Аз съм с такава http://www.shopmania.bg/shopping~online-kl...~p-1444866.html и ми върши работа за кво да давам 100 лева като мога за 20 да си взема нещо което ми върши работа и да се напия с останалите 80 :Д Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #297 Отговорено 9 Февруари, 2010 До сега бях вътре и никой не играе ,някви пак ми казаха че съм с хак ,вече ми е ежедневие..А и аз съм с един Лоджитек за 20лв и вървеше хайванчето ,докато не му захапах лявото копче от яд преди една седмица и сега не работят и двете .. работят ама немога да задържам ,само мога да кликам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #298 Отговорено 9 Февруари, 2010 (Редактирано) Принципно играя за кеф и някой ламуга доста ми разваля настроението като почне да ме КИКВА . Та въпросните прота дето явно си мислят че могат да играят (и се взимат на сериозно, което е най-веселата част) специално за тях мога да направя изключение и да играем на пари. Казвате хубава цифра да си заслужава да се разходя, сядаме в някоя зала по ваш избор и пак си мислете, че съм хак като ви дъня главите през стените Айде пийс, повече няма да ви притеснявам с моя хак приятна игра. п.п. Излишни приказки няма нужда да пишете освен град и сума. Редактирано 9 Февруари, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #299 Отговорено 9 Февруари, 2010 (Редактирано) аз още не съм си взел клавиатура иначе щях да ви сипя Що се отнася за мишките.... вече съм с втора такава, че първата срещна стената доста пъти и единия беше фатален http://www.techtastic.ca/reviews6/x7.html http://www.multirama.bg/product/2550/mishk...-laser-usb.html Може и по евтина да я намерите, просто тоя линк беше първия дето ми попадна Редактирано 9 Февруари, 2010 от rollin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #300 Отговорено 9 Февруари, 2010 заблуждавате се колеги е това е най доброто и е само 10-на лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #301 Отговорено 9 Февруари, 2010 аз съм с подобна и вече 3 год. вярна служба. Ама незадоволява болни мозъци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lakomnik 1 #302 Отговорено 9 Февруари, 2010 Дайте ИП и аз да флизам еееее лудаци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #303 Отговорено 9 Февруари, 2010 Дайте ИП и аз да флизам еееее лудаци 213.231.141.103:27016 ето колегаПП:Незнам как не си видял на самото име на темата си го пише Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Relax 3 #304 Отговорено 10 Февруари, 2010 охоооо идвам ! Ника ми е sNL* включвам се и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lakomnik 1 #305 Отговорено 10 Февруари, 2010 (Редактирано) Видях аз ама много страници имаше насам викам може да са го сменили да попитам пак А името какво е на сървара ,че имам много във фаворитес неможах да разбера кой от сичките е иииии кога ще се съберем повечко да цъкаме Редактирано 10 Февруари, 2010 от Lakomnik Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #306 Отговорено 10 Февруари, 2010 колеги влизайте да разцъкваме , днес свърших по рано работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #307 Отговорено 10 Февруари, 2010 Пак хакери... Винаги като вляза и има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #308 Отговорено 10 Февруари, 2010 спореде мен стана доста добра игра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #309 Отговорено 10 Февруари, 2010 да не приключихте?Аз имах малко работа и вече съм хайляк да поиграя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #310 Отговорено 10 Февруари, 2010 Мамка им хакерска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #311 Отговорено 10 Февруари, 2010 според мен стана доста добра игра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Десислав Иванов 8 #312 Отговорено 10 Февруари, 2010 Отново има, писна ми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #313 Отговорено 10 Февруари, 2010 Ny-Ny e aimако има админи на линия да заповядат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #314 Отговорено 10 Февруари, 2010 Има толкова защити - ботове и още куп щуротии из нета, необходими за защитата на един сървър от долни измети(с какъвто е пълен тоз ), но явно на никой не му се занимава да се порови из нета и да удари секирата. Само с админи не става, повярвайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #315 Отговорено 10 Февруари, 2010 Има ли някой сега аз ще вляза малко да разцъкам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonzA 4 #316 Отговорено 11 Февруари, 2010 Има толкова защити - ботове и още куп щуротии из нета, необходими за защитата на един сървър от долни измети(с какъвто е пълен тоз ), но явно на никой не му се занимава да се порови из нета и да удари секирата. Само с админи не става, повярвайте колега ако тези защити бяха ефикасни щеще да ги има по всички сървари,излезе ли нова защита излиза съответно и нов хак който да не бъде засичан и така нататък както е и с компютърните вируси ... единствения начин е всички да си купите оригинален цс и да си цъкате в стййм сървари и пак няма гаранция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #317 Отговорено 11 Февруари, 2010 може да се сложи парола на сървъра и да я знаят само тези който трябва и ПАК не е гаранция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Relax 3 #318 Отговорено 11 Февруари, 2010 може да се сложи парола на сървъра и да я знаят само тези който трябва и ПАК не е гаранция защо да не е гаранция би трябвало да става ,като се има в предвид че едва ли за задобря ли толкова че да влизат там кадето има парола .Трябва повече хора да се сабираме в този сървър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #319 Отговорено 11 Февруари, 2010 че на мен за какво ми сервър с парола дето само ще я знаят 10-12 човека да влизат всички има наказание за хакери , нали трябва и да се ядосвате когато има хакери относно защитите на сърверите няма такива който да нямат пробив , щом в мания влизат хакери дето е най големия сервер , едва ли ще може да го направиш на един обикновен сървър, за сметка на това ако по цял ден има няколко админа който влизат в различни часове , няма да има никакви хакери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #320 Отговорено 11 Февруари, 2010 Къде е админа сега ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове